Στο «κόκκινο» η εγκληματικότητα...Ενώ οι πιο μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ αλληλοσπαράσσονται…


Την ώρα που οι δύο πιο μάχιμες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, αλληλοσπαράσσονται σε μια άνευ προηγουμένου εμφύλια κόντρα, η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο. Η άγρια δολοφονία, του 44χρονου υπευθύνου φαρμακευτικής εταιρείας σήμερα τα ξημερώματα για μια κάμερα, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι πλέον στην Ελλάδα η εγκληματικότητα βρίσκεται εκτός ορίων και εκτός ελέγχου. Μάλιστα, παρατηρείται ποιοτική αναβάθμιση όλων των ενεργειών με παράλληλη εμφάνιση ακραίων μορφών βίας και εγκληματικότητας.

Και η ΕΛ.ΑΣ, παρουσιάζει μια εικόνα άκρως απογοητευτική. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ, τσακώνεται με την ομάδα «Ζ». Τα περιπολικά και οι μοτοσικλέτες.....
αχρηστεύονται το ένα μετά το άλλο, λόγω έλλειψης κονδυλίων ενώ δεν υπάρχούν χρήματα ούτε για τα αναλώσιμα… Το ανησυχητικό είναι πως οι δύο μάχιμες υπηρεσίες η ΔΙ.ΑΣ και η «Ζ», με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, αντί να ρίχνονται με ζήλο και ομόνοια στο κυνήγι των κακοποιών αναλώνουν όλη την ενέργεια τους στο πως να αποδείξουν ποια είναι η καλύτερη. Πλέον μέσα στην Αστυνομία, πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για παιχνίδια αξιωματικών και πισώπλατα μαχαιρώματα με φόντο την προσωπική τους ανέλιξη.

Σχεδόν μια δολοφονία κάθε ημέρα, μια ληστεία σε λιγότερο από τρεις ώρες, μια κλοπή κάθε δέκα λεπτά και μια διάρρηξη αυτοκινήτου κάθε μια ώρα είναι οι εικόνες που δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί. Τα παραπάνω, προκύπτουν από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας…

Φυσικά, αξίζει να τονισθεί πως όλες οι μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων δύο ετών, ουσιαστικά προέρχονται από την χρήση του σούπερ – κοριού της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ, που παρακολουθούν μπλοκαρισμένα τηλέφωνα και δίνουν στο πιάτο των αστυνομικών τα στοιχεία, στήνοντας δικογραφίες που αποτελούνται αποκλειστικά και μόνο από τις απομαγνητοφωνήσεις!

Π/Θ
eglimatikotita.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια