Ανιψιός βίασε τη θεία του!


Στις δικαστικές αίθουσες πρόκειται να αναβιώσει η υπόθεση του βιασμού μιας Ροδίτισσας από τον ανιψιό της και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι...
Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί στις 13 Απριλίου του 2008 ύστερα από καταγγελία που έκανε σε βάρος του η 32χρονη τότε συγγενής του...
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άριστες οικογενειακές σχέσεις που είχε ο 21χρονος τότε με την 32χρονη θεία του του επέτρεπαν να μπαινοβγαίνει με άνεση στο σπίτι της.
Τη μοιραία μέρα, όμως, φέρεται να .... ....επιτέθηκε στη γυναίκα και σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του να τη βίασε.
Σε βάρος του νεαρού ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Εκεί ο 21χρονος είχε αρνηθεί ρητά και κατηγορηματικά τα όσα του προσάπτονταν, δίχως όμως να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.
Τελικά, ύστερα από τις επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή, ομολόγησε πως πράγματι υπήρξε ερωτική επαφή, η οποία όπως είπε από την πλευρά του έγινε κατόπιν πρόκλησης της 32χρονης τότε θείας του.
Μάλιστα, ο νεαρός φέρεται να δήλωσε πως δεν είχε πει από την αρχή την αλήθεια γιατί φοβόταν την αντίδραση του συζύγου της γυναίκας και θείου του!
Τελικά, έπειτα από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 21χρονος τότε ανιψιός αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην επισκέπτεται το σπίτι της θείας του και να δίνει το παρών μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Η «πιπεράτη» υπόθεση και τα όσα πρόκειται να αναφερθούν μέσα στη δικαστική αίθουσα από τις δύο πλευρές και από τους ίδιους τους «πρωταγωνιστές», αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία.

dinatos.blogspot.com
Ο 24χρονος σήμερα νεαρός αναμένεται σε λίγες ημέρες να καθίσει στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου, προκειμένου να λογοδοτήσει για την πράξη του, η οποία έγινε πριν από περίπου τρία χρόνια.

volostv.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια