Ο Οσάμα, το κρησφύγετο και η χασισοφυτεία


Νεότερα στοιχεία για τη ζωή του αρχηγού της Αλ Κάιντα έφερε στο φως ανταποκριτής του CNN. Στρέμματα χασισοφυτείας δίπλα στο κρησφύγετο. Μυστήρια παραμένει αν τα καλλιεργούσαν για προσωπική χρήση (Pic + Vid)


Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με το περιβόητο κρησφύγετο στην περιοχή Αμποταμπάντ, ωστόσο η τελευταία είδηση που διαδόθηκε με ταχύτητα φωτός στο διαδίκτυο, εξάπτει τη φαντασία χιλιάδων χρηστών από όλο τον κόσμο.
Οι Αρχές στο Πακιστάν εντόπισαν δενδρύλια  ινδικής κάνναβης και μάλιστα πολυετή και υψηλής αντοχής, μόλις λίγα μέτρα από το σπίτι ο αρχηγός της Αλ Κάιντα δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση Αμερικανών στρατιωτών.
Φημολογείται μάλιστα ότι η έκταση της κάνναβης αγγίζει την αξία του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.
Το σπίτι που μετατράπηκε σε κέντρο της διεθνούς τρομοκρατίας και προσέλκυσε το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας, φαίνεται πως έκρυβε πολλά μυστικά.
Μία βόλτα γύρω από το 20 μέτρων συρματοπλέγματα του ανταποκριτή Νικ Ρόμπερτσον από το CNN τόν οδήγησε στον εντοπισμό της καλλιέργειας μαριχουάνας, κρυμμένης δίπλα σε κήπο από λάχανα και πατάτες.
Ωστόσο, το εάν ο Οσάμα και η οικογένειά του καλλιεργούσαν κάνναβη για ψυχαγωγικούς λόγους παραμένει ακόμα μυστήριο, ενώ έχει εγείρει τη δημοσιογραφική περιέργεια πολλών ανταποκριτών που εξακολουθούν και βρίσκονται στο σημείο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail, ο αρχηγός της Αλ Κάιντα έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια, η οποία του επέτρεπε τη χορήγηση ιατρικής "μαριχουάνας". 
 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια