Συλλήψεις για όπλα στο Ρέθυμνο


Ένας 44χρονος Λιβανέζος και ένας 39χρονος Ρεθυμνιώτης συνελήφθησαν απο τις διωκτικές αρχές καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν πιστόλια των 9 mm.

Ειδικότερα, αστυνομικοί...

της Αστ/κης Διεύθυνσης Ρεθύμνου, συνέλαβαν στην Πηγή του Δήμου Ρεθύμνου, έναν 44χρονο Λιβανέζο για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες πως έχει στην κατοχή του όπλα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα εύχρηστο πιστόλι, ιταλικής κατασκευής, διαμετρήματος 9 mm, με γεμιστήρα άνευ φυσιγγίων.

Επίσης στα Ανώγεια Ρεθύμνου και στο πλαίσιο των ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου, αστυνομικοί ενήργησαν έρευνα σε διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 39χρονος Ρεθυμνιώτης, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα εύχρηστο πιστόλι, διαμετρήματος 9 mm, για το οποίο είχε εκδοθεί άδεια κατοχής και μεταφοράς αποκλειστικά και μόνο για την περιφέρεια του νομού Ηρακλείου, παραβιάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τους όρους χορήγησης της. 

Επίσης εντός του ίδιου οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 18 cm και 56)πλήρη φυσίγγια, των 9 mm. 

Και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

flashnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια