Άγριος καυγάς Γ. Παπακωνσταντίνου-Μ.Αναγνωστάκη

Δεν είχε προηγούμενο αυτό που συνέβη στο πρωινό του «Mega Σαββατοκύριακο». Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Μανώλης Αναγνωστάκης, είχαν καλεσμένο τον Υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Όμως η συζήτηση ξέφυγε όταν ο Μ. Αναγνωστάκης κατηγόρησε....
τον υπουργό ότι ξεφεύγει και δεν απαντά στις ερωτήσεις: «Θέλετε να τα βρείτε πρώτα μεταξύ σας και μετά να με ρωτήσετε;», του ανταπάντησε ο κος Παπακωνσταντίνου.

Φανερά ενοχλημένος, ο Μ. Αναγνωστάκης του είπε:«Να τα βρείτε εσείς με τους υπουργούς σας. Κάνετε σε μας υποδείξεις να τα βρούμε μεταξύ μας; Εσείς παίζετε ξύλο ο ένας με τον άλλον!»

«Αδικείτε τον εαυτό σας κύριε Αναγνωστάκη και την εκπομπή σας. Εγώ δεν πρόκειται να συνεχίσω», συνέχισε ο υπουργός οικονομικών, με τον παρουσιαστή να του λέει «αυτό που κάνατε δεν είναι σωστό», και τον υπουργό να ανταπαντά σε πολύ έντονο τόνο: «κύριε Αναγνωστάκη με εγκαλείτε όταν απαντώ σε ερώτηση συναδέλφου σας. Αυτό που κάνετε εσείς δεν είναι σωστό και ο τόνος σας δεν είναι σωστός».

«Εσείς προβοκάρατε εμάς κύριε Υπουργέ», του ξναλέει ο παρουσιαστής με τον Γ. Παπακωνσταντίνου να ξαναπαντά σε ακόμα πιο έντονο ύφος: «Αποφασίστε με ρωτάτε το ίδιο πράγμα ή δεν απαντώ στην ερώτηση του κυρίου Αναγνωστάκη; Έλεος πια!».

Στο τέλος, μετά από την ανταλλαγή και άλλων ειρωνικών σχολίων ανάμεσα τους, ο Υπουργός του είπε: «πρέπει να έχετε έστω και την ελάχιστη αξιοπρέπεια ν΄αφήνετε τον συνομιλητή σας να τελειώνει τις φράσεις του και δεν φαίνεται να την έχετε. Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στην εκπομπή σας και υπάρχει αυτού του είδους η αντιμετώπιση. Να το ξέρω, να μην ξανάρθω!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια