Αποκάλυψη! Πρώην αστυνομικός ο "εγκέφαλος" της σπείρας - Ποιά είναι η εμπλοκή του με το μακελειό στου Ρέντη


- Συνελήφθη στο σπίτι του, σε διώροφη βίλα στο Πόρτο Ράφτη
- Είχε εκδιωχθεί από το σώμα για απανωτές περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών
- Μέχρι πριν από λίγους μήνες ο 40χρονος υπηρετούσε στην αστυνομία


Μια απίστευτη πτυχή κρύβει η έρευνα της Ασφάλειας γύρω από όλους όσοι φέρονται να συγκαταλέγονται μεταξύ των αρχηγικών στελεχών της κυκλώπειας συμμορίας, 4 μέλη της οποίας φέρονται ως οι δράστες...
της εν ψυχρώ δολοφονίας με ριπές καλάσνικοφ των ηρωικών αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

Το άτομο που πιάστηκε στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη είναι απότακτος αστυνομικός, ο οποίος μέχρι και πριν από λίγους μήνες υπηρετούσε στο αρχηγείο της αστυνομίας! Πρόκειται για 40χρονο ο οποίος εκδιώχτηκε από το Σώμα, μετά από κατηγορίες για απανωτές υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών, στους οποίους παρουσιάζονταν ως μεγαλοπαράγοντας του υπουργείου και υπόσχονταν στα θύματα εξυπηρετήσεις και διευθέτηση εκκρεμών υποθέσεων τους.

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είναι απότακτος αλλά απόστρατος, καθώς αποστρατεύτηκε πριν από λίγο καιρό για λόγους υγείας. 

Φανταστείτε την φρίκη των αστυνομικών της Ασφάλειας που διαλεύκαναν την απ' όποια όψη κι αν την δεις ανατριχιαστική υπόθεση, όταν έβαλαν απέναντι τους τον μέχρι πρότινο "συνάδελφο" τους, ο οποίος όπως πιστεύεται ήξερε τα πάντα γύρω από την τρομερή υπόθεση του Ρέντη.

Το επίορκο απόστημα, διέμενε σε διώροφη παραλιακή βίλα του Πόρτο Ράφτη, όπου και συνελήφθη.

Πάντως, η σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα και βοηθούσε άλλους εγκληματίες στη δράση τους, φέρεται να έχει συνδέσεις με τους συλληφθέντες που φέρονται να δολοφονήσουν τους αστυνομικούς της ομάδας Δίας. 

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια