Χιλιάδες μπουκάλια με ποτά - "μπόμπες" εντόπισε το ΣΔΟΕ, τα οποία σπείρα Ελλήνων και Βούλγαρων λαθρόμπορων ετοιμαζόταν να ρίξει στην αγορά. 


Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, εντόπισε στην περιοχή των Καλυβιών Αττικής αποθηκευτικό χώρο, όπου αποθηκεύονταν μεγάλες ποσότητες λαθραίου οινοπνεύματος, το οποίο εισαγόταν παράνομα...
από την Βουλγαρία. 
Τις πρωινές ώρες Τρίτης 10 Μαΐου, μετά από επέμβαση των υπαλλήλων της Υπηρεσίας στην αποθήκη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα λαθραίου οινοπνεύματος, βάρους 8.000 λιτ., ένα φορτηγό αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας Βουλγαρίας, το οποίο την στιγμή της επέμβασης μετάγγιζε την ποσότητα οινοπνεύματος σε δεξαμενές και 6.113 φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία θα εξετασθούν προκειμένου να διαπιστωθεί η γνησιότητά τους.

Επίσης, κατά την ώρα της επέμβασης συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (δύο Έλληνες και δύο Βούλγαροι υπήκοοι), οι οποίοι συμμετείχαν στην διαδικασία μεταφοράς, εκφόρτωσης και αποθήκευσης του λαθραίου οινοπνεύματος, εκ των οποίων ο ένας θεωρείται ο εγκέφαλος του κυκλώματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία για λαθρεμπορία οινοπνεύματος.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια