Αστυνομική επιχείρηση για τον μπόμπιρα που...ξεπόρτισε


Αστυνομική επιχείρηση για τον μπόμπιρα που...ξεπόρτισε

Τρίχρονος περιπλανιόταν για ώρα στους δρόμους

Αναστάτωσε την οικογένεια του, μία ολόκληρη γειτονιά στο Ηράκλειο και την αστυνομία ένας τρίχρονος μπόμπιρας, που αποφάσισε το πρωί να κάνει μόνος του μία βόλτα έξω από το σπίτι.

Ο μικρός κατάφερε -άγνωστο πως - να...

ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος της οικογένειας του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και τα υπόλοιπα αποδείχθηκαν... εύκολα ! Βρήκε ανοιχτή και την εξωτερική πόρτα της αυλής και βγήκε στο δρόμο ξεκινώντας την περιήγηση του στους δρόμους της γειτονιάς!

Οι περίοικοι βλέποντας ένα νήπιο να περιφέρεται μόνο και ξυπόλυτο, όπως ήταν φυσικό ανησύχησαν και κάποιος ανέλαβε να βρει τους γονείς του. Ωστόσο η αναζήτηση δεν απέφερε καρπούς ενώ και το μικρό αγοράκι δεν ήταν σε θέση, σύμφωνα με τις πληροφορίες να δώσει κάποιο στοιχείο που θα βοηθούσε .

Τελικά ειδοποιήθηκε η αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας παρέλαβε το παιδί και το οδήγησε στο αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου , όπου λίγη ώρα αργότερα έφθασε και η μητέρα του, η οποία στο μεταξύ είχε ανακαλύψει την απουσία του γιου της και έσπευσε να ζητήσει αστυνομική βοήθεια.

Ο μικρός χαίρει άκρας υγείας, οι γονείς του ωστόσο καλούνται τώρα να δώσουν εξηγήσεις για το πως κατάφερε -παρά το νεαρότατο της ηλικίας του- να ξεφύγει από την εποπτεία τους.



cretalive.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια