Θα κάνει και δάσος δίπλα στο δάσος ο κυρ-Γιάννης... αν του το επιτρέψει ο Τσάκ Νόρις


http://www.agelioforos.gr/files/APortal/boutaris-eklogiko-kentro.jpg
Τη δημιουργία ενός δεύτερου δάσους, δίπλα στο Σέιχ Σου, οραματίζεται ο κυρ Γιάννης...
Ένα «δίδυμο αδελφάκι» για το δάσος του Σέιχ Σου οραματίζεται η νέα διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης. Το δάσος όμως αυτόθα είναι δάσος-κυρ Γιάννη και γι' αυτό ο σχεδιασμός του ξεκίνησε διαφορετικά από τα τετριμμένα:


Πρώτα βρήκε τα δέντρα και μετά θα ψάξει να βρει και τις εκτάσεις!!!

Διαβάστε τι είπε ο κυρ Γιάννης:


Έχει ήδη εξασφαλιστεί η απόκτηση 250.000 δέντρων όπως ανέφερε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο νέο δημαρχιακό μέγαρο με θέμα την πυροπροστασία του Κέδρινου Λόφου ενόψει του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τον κ.Μπουτάρη, τα δέντρα που θα φυτευτούν θα σχηματίσουν ένα νέο δάσος, σε βάθος χρόνου από 5 έως 10 χρόνια, καιθα εκτείνονται από το δάσος Κουρί έως το Ωραιοκάστρο [ένας θεός ξέρει σε ποιον ανήκουν αυτές οι εκτάσεις...]. «Στόχος μας η δημιουργία ενός δεύτερου Σέιχ Σου. Προτείναμε στους αρμόδιους φορείς να σχηματιστεί ένας διαδημοτικός φορέας διαχείρισης του δάσους. Θεωρούμε ότι η διαχείριση των δασών αλλά και του Θερμαϊκού Κόλπου θα πρέπει να περάσει στην τοπική αυτοδιοίκηση», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Τα δέντρα που θα φυτευτούν για τη δημιουργία του νέου δάσους στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον δήμαρχο δεν θα είναι κωνοφόρα, καθώς δεν ευνοούν την πανίδα. Άλλωστε, μέσα στο όραμα της νέας δημοτικής αρχής είναι η ύπαρξη ζώων και πουλιών στα δάση.

«Όραμα μας για το δάσος είναι να μπορούμε να δούμε πάλι ζώα και πουλιά. Το πευκοδάσος όμως δεν ευνοεί την πανίδα. Γι αυτό στο «δίδυμο» Σέιχ Σου δεν θα έχει πεύκα, αλλά δρυς, που είναι ένα χαρακτηριστικό δέντρο της περιοχής», πρόσθεσε ο κ.Μπουτάρης.



(Μπαρμπαγιάννη εκτός από το όραμα μήπως σου μίλησε κιόλας γιατί αν σου μίλησε ''πρέπει να το κοιτάξεις αυτό'') <<zouzouni>>

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια