Ένταση και δακρυγόνα στο υπουργείο Υγείας


Αγανάκτησαν, λένε, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό απ' τη συμπεριφορά των υπευθύνων που μια τους έλεγαν θα δουν τον υφυπουργό και μια πως λείπει και αποφάσισαν να μπουν στο υπουργείο


Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό από το Δαφνί, το Δρομοκαϊτειο και το Θριάσιο πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη και στη συνέχεια πορεία στο υπουργείο Υγείας.
Σχημάτισαν αντιπροσωπεία....

και ζήτησαν να δουν το υπουργό ή τον υφυπουργό διεκδικώντας δεδουλευμένα (υπερωρίες και νυχτερινά) έξι μηνών. Αρχικά όπως λένε τους είπαν πως θα τους δεχθεί ο υφυπουργός, ύστερα όμως τους είπαν ότι δεν είναι εκεί και πως θα τους δει ο Γ.Γ. Όταν αντέδρασαν ανέλαβαν δράση οι διμοιρίες των ΜΑΤ που τους απώθησαν με τη χρήση δακρυγόνων
Οι διαδηλωτές ζητούν να τους επιτραπεί να μπουν στο αμφιθέατρο του υπουργείου, ωστόσο οι αστυνομικοί υποπτεύονται κατάληψη και δεν το επιτρέπουν.
Μετά τη χρήση δακρυγόνων πάντως αστυνομικοί και διαμαρτυρόμενοι είναι στην ίδια... μοίρα, αφού οι περισσότεροι αστυνομικοί δεν διέθεταν αντιασφυξιογόνες μάσκες !

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια