Φωνητικές κλήσεις μέσω facebook


Η εταιρεία T-Mobile, θυγατρική της Vodafone στο εξωτερικό, ξεπέρασε την πολυσυζητημένη συνεργασία Facebook και Skype, δημιουργώντας μια εφαρμογή δωρεάν...
φωνητικών κλήσεων μέσω Facebook. Oι κλήσεις θα γίνονται από το pc ή mac απλά με ένα κλικ

Η θυγατρική εταιρεία της Vodafone στην Αμερική, T-Mobile έχει κάνει την εφαρμογή Bobsled διαθέσιμη δωρεάν μέσω μιας σελίδας στο Facebook (apps.facebook.com/bobsledbytmo) καθώς και μια ιστοσελίδα http://www.letsbobsled.com/ αφιερωμένη στην παρεχόμενη υπηρεσία. Μετά τη λήψη της εφαρμογής, η T-Mobile αναφέρει:
"Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Βobsled στο Facebook για να μιλήσουν με τους φίλους τους μέσω Facebook Chat με ένα μόνο κλικ. Αυτή η εφαρμογή καθιστά γρήγορη και απλή την επικοινωνία με ένα φίλο.
Η εφαρμογή επίσης εξαλείφει την ανάγκη για σχηματισμό του αριθμού, καθώς εσείς απλά κάντε κλικ στο όνομα ενός φίλου για να ξεκινήσει η συζήτηση.
Αυτό λειτουργεί ακόμα και κατά τη σύνδεση με τους φίλους σας σε όλο τον κόσμο. Κλήσεις από ένα PC ή Mac σε ένα PC ή Mac είναι δωρεάν, ανεξάρτητα από το πού έχετε συνδεθεί".
Πριν απο λίγο καιρό, είχε ανακοινωθεί η εταιρική συνεργασία μεταξύ Facebook και Skype και έτσι πολλοί περίμεναν ότι πρωτοί αυτοί θα δημιουργούσαν και θα έφτιαχναν την πρώτη εφαρμογή δωρεάν τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του Facebook.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια