Μπέος: Είναι πολύ μαλ... όσοι νομίζουν ότι ο Ολ. Βόλου θα βγει πέμπτος στα πλέι οφ


Λάβρος ήταν σε μία ακόμα συνέντευξη Τύπου ο Αχιλλέας Μπέος, Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου μιλώντας για την παραμονή του στην ΠΑΕ τόνισε πως “... ουδέν μονιμότερο του προσωρινού”, επισήμανε πως η ομάδα της Μαγνησίας θα παίξει για την πρωτιά στα πλέι οφ, ενώ έδωσε την ευχή του στον Ατρόμητο για να κερδίσει το κύπελλο Ελλάδας.
Ο Αχιλλέας Μπέος αρχικά... αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας πως καμία από τις επαφές που είχε με υποψήφιους αγοραστές της ΠΑΕ δεν κατέληξε κάπου...
 
“Αρχικά να μιλήσουμε για το θέμα που απασχολεί τους φιλάθλους του Βόλου, για το μέλλον της ομάδας.
 
Το τελευταίο διάστημα συναντήθηκα με 3-4 αγοραστές, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο πιο «ζεστός» και σοβαρός για να επενδύσει και σε αυτή αφιέρωσα τον περισσότερο χρόνο. Μέχρι και χθες καμία συζήτηση δεν οδήγησε κάπου για να αλλάξει χέρια ο Ολυμπιακός Βόλου. Επειδή αυτό που γίνεται στον Βόλο είναι πρωτόγνωρο και απορίας άξιο για κάποιους, να θυμίσω πως ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ιδέα.
 
Και οι άνθρωποι καλούνται να την υπηρετήσουν από τη μια ή την άλλη θέση. Τα πρόσωπα έρχονται και παρέχονται, η ιδέα μένει. Εσείς να κοιτάτε την ομάδα και όχι τα πρόσωπα. Ουδείς αναντικατάστατος. Είχα πει σε μια κακιά στιγμή, ότι ορκίζομαι στον πατέρα μου, που περνάει δύσκολες ώρες, ότι θέλω να φύγω και να πουλήσω και ότι αν δεν συμβεί αυτό θα πουλήσω όλους τους παίκτες έναντι ενός ευρώ.
 
Δεν αρμόζει όμως κάτι τέτοιο στα ήθη και τα πιστεύω μου και στους 15.000 φίλους της ομάδας. Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να πωλείται μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος επενδυτής. Και ήδη ο Αχιλλέας Μπέος έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της ομάδας. Από σήμερα, οι συνεργάτες μου κι εγώ αρχίζουμε μια δουλειά, που για σας φαντάζει ένα όνειρο, ένα ταξίδι.
 
Για όσο βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας, θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε να πάρουμε κόντρα στις μεγάλες ομάδες, μέσα στο γήπεδο και κανένας δεν θα μας το στερήσει. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κερδίσει νέους φιλάθλους και αυτό είναι επίτευγμα. Θέλω να οδηγήσω αυτή την ομάδα ψηλά, όσο δεν μπορούν να φανταστούν ορισμένοι. Προσωρινά μένω, αλλά όπως λένε, ουδέν μονιμότερον του προσωρινού…”, ήταν τα πρώτα λόγια του.
 
Όσον αφορά τα πλέι οφ, επεσήμανε πως “... η ομάδα που σας έχει κάνει υπερήφανους, κι εμένα και τους συνεργάτες μου, ξεκινά ένα μίνι πρωτάθλημα, τα πλέι οφ. Σας είχα πει το καλοκαίρι να ετοιμάζετε τα διαβατήριά σας. Ίσως δεν το πιστεύαμε ότι θα γίνει τόσο άμεσα. Εξάλλου, τώρα βγαίνουν γρήγορα τα διαβατήρια…
 
Είχα πει πέρσι στη φιέστα ότι αν νομίζετε πως ήρθα για ένα μετάλλιο στον Βόλο, είστε πολύ γελασμένοι. Εύχομαι να πάρει το Κύπελλο ο Ατρόμητος. Όσοι νομίζουν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα βγει πέμπτος στα πλέι οφ , είναι πολλοί μαλ… Και σας το λέω επειδή, γενικά στη ζωή και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο, το μπάτζετ και το χρήμα δεν είναι το παν.
 
Το μοντέλο στον Βόλο το ζηλεύουν εχθροί και φίλοι, το κάναμε με πολύ μεράκι και πετύχαμε, την ώρα που ομάδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν τα έχουν καταφέρει. Την Παρασκευή μετά την κλήρωση που θα μάθουμε τη σειρά των αγώνων, θα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση των πλέι οφ. Είναι κάτι που κάναμε όλη τη χρονιά και θα συνεχίσουμε έτσι”.
 
Ακόμη, έκανε αναφορά και στις περιβόητες κασέτες: “Είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο, αυτή που ζούμε έτσι όπως την καταντήσανε κάποιοι, που ένα προϊόν υποκλοπής γίνεται τόσο μεγάλο θέμα. Κάποιοι προσπαθούν να το νομιμοποιήσουν. Είναι μια μαραθώνια υπόθεση που θα έχει μια εξέλιξη διαφορετική από αυτή που παρουσιάζουν κάποιοι δημοσιογράφοι. Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να ανησυχούν, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Πιο πολύ κινδυνεύει αυτός που βγάζει τα dvd της Τζούλιας…”.
newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια