To ΄βλεπες, το ‘παιξές…;


       Του Γρηγόρη Ζωγραφάκη

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ-Υπ.Οικ…..Άσσος….Δεν τον χάλασε καθόλου και πάει «δαρμένος» στο Πρωθυπουργό να διαμαρτυρηθεί για τη στάση των Βουλευτών….
Άρθρο 60 του Συντάγματος….

«1.Οι Βουλευτές έχουν απεριόριστο δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση»…Μπορεί να..... διαβάζει και το Συντάγμα που και που, όχι μόνο το Μνημόνιο….

Ο κ. Αλογοσκούφης ,παλαιός Τσάρος της Οικονομίας, είπε ότι ήθελε να λάβει μέτρα και δεν τον αφήνανε….Για λόγους ευθιξίας και μόνο έπρεπε να παραιτηθεί τότε και σήμερα θα είχε κάθε δικαίωμα να μιλάει…Όμως ήταν γλυκός ο Υπουργικός θώκος….Δεν γίνονται και τα δύο mr. x-Tσάρε….

Ο μικρός Πρωθυπουργός-βλέπε Περιφερειάρχης Π. Ψωμιάδης εξέπεσε καθώς κρίθηκε ένοχος για παράβαση καθήκοντος για εκδούλευση σε κάποιον που είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο …..Μπορούμε να ελπίζουμε κάτι ανάλογο για το μεγάλο Πρωθυπουργό, εκ μέρους της Δικαιοσύνης, για εκ-δούλευση του ελληνικού λαού…;Οψόμεθα….

Μεγάλη συμμετοχή στην απεργία των Δημοσιογράφων….Σε αυτή συμμετέχουν βέβαια και όσοι από τα τηλεοπτικά παράθυρα κόπτονται για την εφαρμογή των μέτρων του Μνημονίου….Διχασμένες προσωπικότητες…..

Δεύτερο σχόλιο σε αυτή την Απεργία για άλλη μια φορά……Η Ενημέρωση είναι επάγγελμα ή Λειτούργημα…;Αν είναι επάγγελμα καλώς κάνετε και απεργείτε όλοι…Αν όμως είναι λειτούργημα θα έπρεπε να υπάρχει «προσωπικό ασφαλείας»
σε έστω και ένα κανάλι τη φορά και να ενημερώνει…..Ή κάνω λάθος….;

Πορτογαλία καλώς ήρθες στην ζεστή αγκαλιά των κοφτερών νυχιών της Τρόικα……

Τη Τρίτη ο διορισμένος Πρόεδρος της Ε.Ε. Χέρμαν Βάν Ρομπέι καταφθάνει στην Ελλάδα για να διαβάσει την έκθεση που έγραψε με τίτλο: “Ελλάδα και Ευρώπη: Κτίζοντας το μέλλον σε δύσκολους καιρούς”.

από pikri-sokolata.blogspot.com
Αν ερχόταν ένα μήνα μετά θα μπορούσε να διαγωνιστεί και στις Πανελλήνιες….

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια