Επανεμφάνιση της τρομοκρατικής οργάνωσης "Έκτη Δεκέμβρη" με προκήρυξή της στην εφημερίδα "Ποντίκι"


Με προκήρυξή της στην εφημερίδα Ποντίκι επανεμφανίζεται η τρομοκρατική οργάνωση "Έκτη Δεκέμβρη". Η οργάνωση αναφέρεται στον επικεφαλής του ΣΔΟΕ, ως κύριο στόχο και απαντά στον υπουργό Προστασίας, Χ. Παπουτσή για τον αφοπλισμό των οργανώσεων

Με πομπώδεις...
φράσεις και απειλές, η οργάνωση "Έκτη Δεκέμβρη" σε προκήρυξή της, στην εφημερίδα "Ποντίκι", η οποία κυκλοφορεί την Πέμπτη, απαντά στην πρόσκληση του υπουργού, Χρήστου Παπουτσή, για αφοπλισμό των οργανώσεων.
Στην προκήρυξη, σύμφωνα με πληροφορίες, στοχοποιείται ο επικεφαλής και ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Γιάννης Καπελέρης για τον οποίο υπάρχουν και υβριστικοί χαρακτηρισμοί.
Η "Έκτη Δεκέμβρη" αναλαμβάνει την ευθύνη για την τοποθέτηση της βόμβας στην εφορία του Νέου Κόσμου, η οποία όμως δεν είχε εκραγεί.
Επίσης, στις 15 Ιανουαρίου του 2010 είχε χτυπήσει με βόμβα τη Γενική Γραμματεία Τύπου, με εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος εμπεριείχε περισσότερο από ένα κιλό δυναμίτιδας ενώ είχε στείλει σφαίρες στους Αλέξη Κούγια και Γιάννη Πρετεντέρη.
Ακόμα, η οργάνωση θέτει ως πρωταρχικό στόχο, εκτός του κ. Καπελέρη, τις εφορίες.
Στην προκήρυξή της, η οργάνωση χαρακτηρίζει τις εφορίες ως βασικούς πυλώνες της πολιτικής που ακολουθείται. Τέλος, γίνεται και αναφορά και στον Λάμπρο Φούντα, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια