Το “ρολάκι” στη βόμβα του Κορυδαλλού και το ... υστερόγραφο



Η  ιταλική FAI ανέλαβε την ευθύνη για μια βόμβα στο Λιβόρνο και όλοι περιμένουν πότε θα αναλάβει στο πλαίσιο της ... “τρομοκρατικής διεθνούς” και τη βόμβα στον Κορυδαλλό, όμως οι πληροφορίες του newsit λένε ότι οι Ιταλοί μπορεί ήδη να την έχουν αναλάβει με ... ρολάκι


Το διαβόητο ρολάκι της...
ιταλικής οργάνωσης FAI, ένα κομμάτι χαρτί τυλιγμένο με μονωτική ταινία που οι βομβιστές τοποθετούν μέσα σε κάθε μηχανισμό που κατασκευάζουν και αποτελεί την... ταυτότητά τους.

Μεσημέρι χθες έσκασε η βόμβα που έβαλε η FAI στο Λιβόρνο, οι Ιταλοί αστυνομικοί μέχρι αργά το βράδυ που βρήκαν το “ρολάκι” δεν είχαν οργάνωση για να κατηγορήσουν. Όταν ανακάλυψαν την επιστολή κατάλαβαν.

Τώρα όλα δείχνουν ότι πίσω και από το πακέτο-βόμβα προς τον διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού 
βρίσκεται η FAI αφού οι πηγές του newsit μιλούν για ένα “ρολάκι” που ήδη βρίσκεται στα εγκληματολογικά και εξετάζεται. 

Όλα δείχνουν ότι μέσα βρίσκεται η επιστολή με την ανάληψη ευθύνης από τους Ιταλούς τρομοκράτες, αλλά δεν είναι το μόνο στοιχείο.

Η βόμβα στο Λιβόρνο και αυτή στον Κορυδαλλό μοιάζουν να έχουν σταλεί σχεδόν ταυτόχρονα.

Παράλληλα από σήμερα τα χαράματα, επτά και μισή, οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στους “Πυρήνες” ανάρτησαν επιστολή με ένα υστερόγραφο το οποίο χαιρετίζει τη δράση του “διεθνούς επαναστατικού μετώπου... 
“Οι επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς από Συντρόφους ζεσταίνουν τις καρδιές μας, σπάζοντας τον πάγο της απομόνωσης και της αιχμαλωσίας που θέλουν να μας επιβάλλουν. Στέλνουμε τον πιο θερμό χαιρετισμό μας σε όλες τις αναρχικές-εμπρηστικές ομάδες και στο Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο-Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία που θα συνεχίσουμε να προωθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί είμαστε αμετανόητα συνένοχοι στο ίδιο έγκλημα της λυσσασμένης αναζήτησης για ελευθερία.”
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια