Σκηνές απείρου κάλους στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης


Σκηνές απείρου κάλους στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

ΔΕΙΤΕ: Προπηλάκισαν μάρτυρα

Σκηνές απείρου κάλους έγιναν σήμερα στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, λίγα λεπτά πριν την προσαγωγή των... εννέα συλληφθέντων για περιπτώσεις εκβιαστών.

Συγγενείς και φίλοι των προσαχθέντων προπηλάκισαν έναν από τους μηνυτές.

Συγκεκριμένα, ο Γ.Ι., γιος επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης που είχε πέσει θύμα των εκβιαστών, έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά κανάλια, για την υπόθεση. «Για 22.000 ευρώ που είχαμε δανειστεί, μας πήραν δυο σπίτια», έλεγε.

Με το που το άκουσαν αυτό φίλοι και συγγενείς των κατηγορουμένων, άρχισαν να τον βρίζουν. Κινήθηκαν εναντίον του και ένας, που κρατούσε μια σακούλα με φαγητά, του την πέταξε και τον έπιασε από το λαιμό, στα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου. 

Μια γυναίκα τον έβριζε και, όταν τον ανέβασαν ξανά στο κεφαλόσκαλο τον χτύπησε με το κινητό που κρατούσε, ενώ άλλοι τον φωτογράφιζαν ή τον βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Την ώρα εκείνη έφθασαν οι κατηγορούμενοι και αστυνομικοί τους οδήγησαν στον εισαγγελέα. Εναντίον τους ασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικού βαθμού, ενώ ο νεαρός που προπηλακίστηκε κατέφυγε στο ισόγειο του δικαστικού μεγάρου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια