Μύδροι Πάγκαλου κατά ΝΔ - Αποκάλεσε τον Μιχελάκη ακροδεξιό τσικό της δημοσιογραφίας


Άλλη μία ανακοίνωση εξέδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος στην οποία δίνει συνέχεια στην άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας... Αφορμή για όλα αυτά είναι όσα φέρεται να δήλωσε ο κ. Πάγκαλος στην εφημερίδα Hürriyet περί «τεμπέληδων Ελλήνων και δουλευταράδων Τούρκων». Μετά τις διαψεύσεις από την αντιπροεδρία της κυβέρνησης και την κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία ήρθε και νέα ανακοίνωση από τον κ. Πάγκαλο ο οποίος εξαπολύει σφοδρότατη επίθεση τόσο κατά του κ. Σαμαρά όσο και του κ. Μιχελάκη. 



Ο κ. Πάγκαλος στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Η Νέα Δημοκρατία δεν ξέρει τι να αφήσει και τι να πιάσει. Το μόνο που γνωρίζει είναι κατά καιρούς να επιτίθεται προσωπικά σε μέλη της Κυβέρνησης. Είναι το νέο ήθος Σαμαρά στην πολιτική ζωή του τόπου.

Όπως δηλώσαμε εξ αρχής δεν υπάρχει ούτε συνέντευξη ούτε οποιαδήποτε επαφή με Τούρκο δημοσιογράφο, όπως αρχικά ισχυρίστηκε η Νέα Δημοκρατία. Υπάρχει η προσφώνηση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, η οποία έχει μια συνέχεια και έναν λογικό ειρμό που οι πλαστογράφοι δεν μπορούν, βέβαια, παρά να παραποιήσουν. 

Τώρα για το αν ήταν πατριωτικά αυτά που είπε ο κ. Πάγκαλος στην Κωνσταντινούπολη, ομιλών προς δεκάδες εκπροσώπους των οργανώσεων της Ομογένειας, είναι χαρακτηριστικό ότι το τέλος της ομιλίας του κάλυψαν ενθουσιώδη χειροκροτήματα. 

Οι Έλληνες ομογενείς της Κωνσταντινούπολης είναι, βέβαια, πολύ πιο αρμόδιοι για να κρίνουν ποιος μιλά πατριωτικά από τα ακροδεξιά «τσικό» της δημοσιογραφίας, στα οποία έχει ανατεθεί η εκπροσώπηση της ΝΔ. Ας ασχοληθούν με κάτι σοβαρότερο, όπως το «Ζάππειο 2», που αδίκως περιμένουμε τόσο καιρό".

Προηγουμένως, ο κ. Μιχελάκης με ανακοίνωσή του ζητούσε από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να αποσαφηνίσει αν χαρακτήρισε ή όχι, κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη, τους Έλληνες τεμπέληδες, αν αναφέρθηκε στην αγορά της «Φινανσμπάνκ» ως μια από τις πιο επιτυχημένες επενδύσεις, παρόλο που την επένδυση αυτή το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπακωνσταντίνου τη χαρακτήριζαν “σκάνδαλο” και αν διαψεύδει το σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ.

Νωρίτερα σε άλλη ανακοίνωση είχε χαρακτηρίσει τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή "τεμπέλη".

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια