Ο Ν. Χατζηνικολάου, ο Κ. Χαρδαβέλλας και ο Γ. Τράγκας μιλάνε για το Alter


Την ώρα που το Alter ζει τις τραγικές του στιγμές καθώς ορισμένοι δημοσιογράφοι του μεταφέρουν σήμερα εκτός σταθμού φακέλους και προσωπικά τους αντικείμενα τρία βασικά...
στελέχη του Alter μιλάνε σήμερα για την κατάρρευση του σταθμού πως φτάσαμε σε αυτή και ποια είναι η επόμενή του μέρα.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου στη σημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real.fm είπε τα εξής: «Θεωρώ εδώ και πολύ καιρό πως η διοίκηση του σταθμού ευθύνεται για το σημερινό κατάντημα. Αν υπάρχει 1% περίπτωση να ανοίξει το Alter εγώ θα είμαι εκεί. Για μένα ένας σταθμός κλείνει όταν μπει λουκέτο στην πόρτα του. Έχω συμβόλαιο που θα το τηρήσω μέχρι να κλείσει ο σταθμός».
Ο Διευθυντής του newsbomb.gr, Κώστας Χαρδαβέλλας γράφει τα εξής για την επόμενη μέρα του Alter: «Τα ψέματα, τα παραμύθια και οι υποσχέσεις τελείωσαν για το Alter και τους εργαζόμενούς του. Ο σταθμός δεν έχει πλέον ζωντανό πρόγραμμα, φυτοζωεί με επαναλήψεις και αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ενδιαφέρον από καμία πλευρά να κρατηθεί όρθιος ο σταθμός, πέραν των εργαζομένων του. Τράπεζες και επενδυτές του έχουν γυρίσει την πλάτη γιατί κανείς δεν αναλαμβάνει μια υπερχρεωμένη με 500 εκατ. ευρώ επιχείρηση.
Είναι εγκληματικό και τραγικό ένα κανάλι (συχνά τρίτο στη γενική τηλεθέαση το 2010) με στελέχη όπως ο Χατζηνικολάου, ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Τράγκας, ο Αυτιάς, η Νικολούλη, ο Παυλόπουλος και άλλοι να σέρνεται αυτήν την στιγμή, λίγο πριν το τέλος του. Και δεν θα γινόταν ούτε αυτό εάν και οι ανώνυμοι του Alter (τεχνικοί, ρεπόρτερ, διοικητικοί) δεν έδινα την ψυχή τους εδώ και τέσσερις μήνες για να υπάρχει ο σταθμός. Το ποιος φταίει για αυτό το έγκλημα το ξέρουμε όλοι στο Alter. Και είναι πια θέμα εισαγγελικής έρευνας και παρέμβασης του ΣΔΟΕ ποιοι έκλεψαν το Alter και έβαλαν τα χέρια τους πάνω στις καριέρες όλων μας».
Ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του σήμερα στον Real.fm αποκάλυψε ότι: «Ο κύριος μέτοχος του Alter, Γιώργος Κουρής έχει στα χέρια του τιμολόγια και στοιχεία σύμφωνα με τα οποία διαφημιστικές εταιρείες αγόραζαν ταινίες και πρόγραμμα από την ''Modern Times'' προσωπική εταιρεία του διευθύνοντος συμβούλου στο Alter κ. Γιαννίκου και τις μεταπωλούσαν στο Alter με εμπορικό κέρδος 10%.»
Καταλήγοντας τόνισε για το Alter: «Κλείνει το μαγαζί. Δεν θα εμφανισθώ άλλη φορά σε αυτό γιατί πλήρωνα και από την τσέπη μου. Πάει κι αυτό το μαγαζί μας τελείωσε».
Ίσως ο επίλογος γραφεί την Παρασκευή, όπου σε γενική συνέλευση των εργαζομένων με την παρουσία νομικών συμβούλων των σωματείων τους θα υπάρξει ομαδική κατάθεση αγωγών κατά της ιδιοκτησίας για τα οφειλόμενα.
newsbomb.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια