Ν. Χατζηνικολάου: Δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα στο Alter


Ενώ η σημερινή επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, αρχικά εκτιμήθηκε ως βήμα προς τη σωτηρία του σταθμού, η δήλωση που έκανε ο Νίκος Χατζηικολάου στη ραδιοφωνική εκπομπή του, μοιάζει να δείχνει το αντίθετο...


Ο Νίκος Χατζηνικολάου λοιπόν, είπε τα εξής:


“Εύχομαι το σημερινό δελτίο του Alter να μην είναι το τελευταίο. Τα πράγματα στο Alter δεν τα βλέπω πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται ότι δεν πηγαίνουν καθόλου τα πράγματα στο κανάλι που εργάζομαι. Είμαι υποχρεωμένος να μείνω και να υποστηρίξω τους 700 εργαζόμενους. Διαφορετικά δεν θα ήμουν εκεί”.

Από την άλλη, με επίσημη ανακοίνωση η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε ενημέρωσε σήμερα το επενδυτικό της κοινό ότι οι μέτοχοι της εταιρείας έλαβαν σχέδιο σύμβασης αναδιοργάνωσης από την Argo Capital Management Ltd. Να σας θυμίσουμε ότι οι εργαζόμενοι του καναλιού έχουν αναστείλει την επίσχεση εργασίας αναμένοντας τα δεδουλευμένα τους, μέχρι τη Μ. Παρασκευή. 

Σε κάθε περίπτωση όλοι ευχόμαστε η περιπέτεια να λήξει με τον καλύτερο τρόπο. Οι εργαζόμενοι να έχουν την δουλειά τους και το Alter να συνεχίσει να εκπέμπει για το καλό της ενημέρωσης.


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια