Λάρα Λόγκαν: Με βίασαν 300 άτομα


Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η πολεμική ανταποκρίτρια Λάρα Λόγκαν μίλησε για πρώτη φορά. Ομαδικός βιασμός κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων κατά του Μουμπάρακ (Vid)


Η δημοσιογράφος του CBS Λάρα Λόγκαν έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για τη φρίκη που έζησε στις 11 Φεβρουαρίου στην Αίγυπτο, όταν 300 άντρες την κακοποίησαν σεξουαλικά κατά την ημέρα πτώσης του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.
"Επί πολλά λεπτά με βίαζαν με τα χέρια τους. Τα ρούχα μου είχαν γίνει μικρά, μικρά κομματάκια. Το πιο σοκαριστικό ήταν το πόσο αδυσώπητοι ήταν. Χαίρονταν με τον πόνο μου. Οσο ούρλιαζα, τόσο πιο πολύ με κακοποιούσαν!", περιέγραψε στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής "60 Μinutes".
Η επίθεση που δέχτηκε, όπως ανέφερε, διήρκεσε σαράντα λεπτά και οι δράστες ήταν περίπου 200 με 300 άντρες, ενώ διασώθηκε τελικά από μία ομάδα γυναικών που έφεραν στο σημείο είκοσι στρατιώτες.
"Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα βγω ζωντανή. Σκέφτηκα ότι όχι μόνο θα πεθάνω εδώ, αλλά θα είναι ο πιο φριχτός και βασανιστικός θάνατος που θα μπορούσα να έχω!", αναφέρει μεταξύ άλλων η Λάρα Λόγκαν στην συγκλονιστική της εξομολόγηση.
Η Λάρα Λόγκαν, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, στάθηκε δυνατή και μετά από σύντομη νοσηλεία σε νοσοκομείο, επέστρεψε στο πόστο της μόλις δυο μέρες μετά και συνέχισε κανονικά να δίνει ανταποκρίσεις για το αμερικανικό κανάλι.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια