Ανθελληνική προπαγάνδα στο… ναό του Facebook;

Ανθελληνική προπαγάνδα στο… ναό του Facebook;

ΔΕΙΤΕ: Πώς δεν υπάρχει η χώρα μας… με απλά βήματα!

Όσο και να ψάχνουν οι χρήστες του facebook την Ελλάδα στη ρύθμιση του facebook mobile, δεν πρόκειται να τη βρούνε πουθενά! Εάν στην προσπάθειά σας θέλετε να κάνετε μετάβαση στην ενεργοποίηση του facebook mobile, θα διαπιστώσετε πως το μόνο που θυμίζει Ελλάδα είναι το... «Διαμέρισμα της Ελλάδας»! Έτσι εμφανίζεται η ονομασία της Ελλάδας στο σχετικό πεδίο. Πρώτο σοκ!

Οι προκλητικές... εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Στις επιλογές του παρόχου κινητής τηλεφωνίας ως πρώτη επιλογή εμφανίζεται το «Οne Macedonia», ενώ η δεύτερη από τις τρεις συνολικά επιλογές φέρει το όνομα «Τ-Mobile Macedonia»! Και αν κάποιος θεωρεί τι όλα αυτά είναι απλά ένα λάθος που... έτυχε και θα διορθωθεί, κάνει μεγάλο... λάθος.

Ποια είναι η επίσημη απάντηση του facebook, εάν κάποιος στείλει email παραπόνων; Ότι δεν μπορεί να προσφερθεί καμία βοήθεια για το θέμα αυτό, παραπέμποντας τους χρήστες στο Help Center, στο οποίο όμως δεν υπάρχει επιλογή για τέτοιο ζήτημα! Δηλαδή δεν υπάρχει λύση! Είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες παγκοσμίως; Φυσικά και όχι.

Δείτε βήμα- βήμα την.. εξαφάνιση της Ελλάδας που μεταφράζεται σε μια προκλητική ανθελληνική προπαγάνδα!







ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν το δούμε λίγο διαφορετικά και παραβλέψουμε το γεγονός ότι το Facebook δε... σκαμπάζει από γεωγραφία, θα μπορούσε να είναι και υπέρ μας, αφού τα Σκόπια εμφανίζεται ως διαμέρισμα της Ελλάδας και όχι ανεξάρτητη χώρα! Εξαρτάται αν βλέπουμε το ποτήρι είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο…
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια