ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : Ανοιχτός τάφος και οστά σε κοινή θέα !!! Eικόνες...που σοκάρουν

Εικόνες ντροπής και αίσχους για το κοιμητήριο του Δήμου Περιστερίου...(  Δείτε μετά το κείμενο τις σοκαρίστηκες φωτογραφίες...

και όπως καταλάβατε η έρευνα συνεχίζεται .Κοιτάξτε αντίθεση που υπάρχει στη μια φωτογραφία μπροστά ανοιχτός τάφος με  ένα σορό σαβούρα τοποθετημένη μπροστά και και πίσω στο βάθος έξω από το κοιμητήριο διακρίνεται το σύγχρονο γυμναστήριο μπάσκετ πρόσφατα  κατασκευασμένο .Στο ανοιχτό μνήμα οποιος κοιτάξει θα δει , σκουπίδια και ότι μπορεί να φανταστεί κανεις , μέσα και έξω από το μνήμα !Υπάρχει και ένα κρανίο αμφιβόλου προελεύσεως  ,αλλα ότι και να είναι, είναι μια τεράστια ανοιχτή πηγή μόλυνσης ..

Θα μου πείτε βεβαια ότι ο τάφος μπορεί να είναι οικογενειακός ,καμια αντίρρηση αλλα ...δεν μπορεί ο Δήμος να βάλει ένα καπάκι έστω μια λαμαρίνα ? Η να καθαριστούν έστω τα οστεοφυλάκια που έπρεπε να λέγονται κανονικά..."γουρνοστάσια" !
Μέσα στο οστεοφυλάκιο που άμα δείτε προσεχτικά παρα πολλά  σκουπίδια τα οποια εμείς  που παρακολουθούμε το όλο θέμα , βλέπουμε ότι δεν έχει πάει κανεις να καθαρίσει μέχρι και σήμερα . Τόσα κέρδη έχει από το κοιμητήριο ο Δήμος Περιστεριου ! 90  ευρώ πληρώνει ο κάθε Δημότης για την φύλαξη και να υπάρχει τέτοιο χαλι ? 
Υπάρχουν μέσα στο οστεοφυλάκιο σκουπίδια που είναι σταμπαρισμένα ένα μηνα !Δεν μπαίνει κανεις να καθαρίσει ...θα μου πείτε μπορεί και να φοβούνται μη τους πλακώσει γιατί είναι και ετοιμόρροπο .
Απάντηση δεν έχουμε πάρει ακόμα καμια ,από κανέναν αρμόδιο του Δήμου Περιστεριου ! Και όπως καταλαβαίνετε είμαστε υποχρεωμένοι να βγάλουμε και να δημοσιεύσουμε  όλα τα στοιχεια που έχουμε από την ερευνά μας . Θα βγούν όλα στον αέρα ! τίποτα δεν θα μείνει κρυφό ...η  συνέχεια σε λίγες  μέρες ! 


                                     Από pitsounicity.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια