Τούμπα και στο «Καραϊσκάκη»

Τούμπα και στο «Καραϊσκάκη»

«Ντοπάρει» τους παίκτες του ο Χιμένεθ

Να αλώσουν μία ακόμη «καυτή» έδρα και μετά από την Τούμπα να περάσουν νικηφόρα και από το «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο 47χρονος προπονητής μοίρασε μεν συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά κάλεσε τους παίκτες του να την… ξεχάσουν αμέσως και να στραφούν στο πρωτάθλημα. Άλλωστε ακόμη η πρόκριση στα play-offs δεν έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά, ενώ παράλληλα στόχο αποτελεί και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με το Κύπελλο. Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό ματς για την ιστορία μας και τον κόσμο μας απέναντι στον Ολυμπιακό, σε μια επίσης δύσκολη έδρα. Πρέπει να πάμε όπως στην Τούμπα. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε, θα είμαστε ακόμη πιο χαρούμενοι», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Ανδαλουσιανός τεχνικός.

Αλλαγές, αναγκαστικές και μη…

Το αναγκαίο φρεσκάρισμα της ομάδας, αλλά και οι τραυματισμοί ωθούν τον Ίσμαελ Μπλάνκο σε αλλαγές στο ντέρμπι. Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο Μάκος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μπλάνκο, Δέλλα και Καράμπελα. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, ενώ η προετοιμασία ολοκληρώνεται με προπόνηση στις 16:30.

Σενάρια για Γκούναρσον

Τον Άρον Γκούναρσον παρακολούθησε την Τρίτη στην αναμέτρηση Μπέρνλι-Κόβεντρι για την Championship ο Άρναρ Γκρέταρσον σύμφωνα με την «Εξέδρα». Ο 21χρονος Ισλανδός, που αγωνίζεται τόσο ως μέσος όσο και σαν δεξί μπακ, μένει ελεύθερος από την Κόβεντρι στο τέλος της περιόδου. Φέτος έχει 33 συμμετοχές και 3 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια