Τον πυροβόλησαν μέσα στο σπίτι μπροστά στη μάνα του - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών



Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ο 22χρονος από το Καναλάκι Πρέβεζας, που πυροβολήθηκε από αγνώστους μέσα στο σπίτι του και παρουσία της μητέρας του.


Οι άγνωστοι πριν μπουν στο σπίτι, έκοψαν το καλώδιο του ΟΤΕ αχρηστεύοντας το τηλέφωνο και εισβάλλοντας στο σπίτι, πυροβόλησαν με πιστόλι τρεις φορές τον 22χρονο που αμέριμνος διάβαζε. Εκείνη την στιγμή μπήκε στο σπίτι και η μητέρα του, από την οποία οι δράστες άρπαξαν την τσάντα της και τράπηκαν σε φυγή.

Η γυναίκα βλέποντας τον γιο της αιμόφυρτο στο δάπεδο του σπιτιού, κάλεσε σε βοήθεια και οι γείτονες που προσέτρεξαν μετέφεραν αρχικά τον 22χρονο στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Πρέβεζας. Το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο του Καναλακίου και κάτοικοι είδαν τους δράστες.

Δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για δύο αλλοδαπούς που εργάζονται στην περιοχή, ενώ κατά πάσα πιθανότητα τους αναγνώρισε και το θύμα και για τον λόγο αυτό τον πυροβόλησαν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ήπειρο για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.

Η κατάσταση του 22χρονου κρίθηκε από τους γιατρούς σοβαρή και λίγο μετά τις 22.00 χθες μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Οι γιατροί που τον χειρούργησαν τις πρώτες πρωινές ώρες μετά την μεταφορά του από το νοσοκομείο Πρέβεζας, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο, παρ' ότι ο τραυματισμός του από την σφαίρα στον πνεύμονά του, ήταν πολύ σοβαρός. Από ευτύχημα μάλιστα, η σφαίρα για ελάχιστα εκατοστά δεν κτύπησε την καρδιά του.

Η οικογένεια του θύματος διατηρεί δύο χρυσοχοεία στην περιοχή και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι δράστες έφυγαν παίρνοντας και σημαντικό αριθμό χρυσαφικών που υπήρχαν στο σπίτι.

Οι δράστες άρπαξαν την τσάντα της όταν μπήκε στο σπίτι, στην οποία βρίσκονταν κοσμήματα από το χρυσοχοείο που διατηρεί και κάθε βράδυ έπαιρνε σημαντικό αριθμό μαζί της για να τα ασφαλίσει στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Αυτήν την κίνησή της την γνώριζαν οι δράστες οι οποίοι όπως κατέθεσαν κάτοικοι του χωριού που τους είδαν να βγαίνουν από το σπίτι, εργάζονταν στην περιοχή. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια