"ΕΛΛΑΔΑ η χώρα των λαθρομεταναστών και των λαθροπολιτικών"

Πονάει η αλήθεια, αλλά δυστυχώς η κατάσταση επιδεινώνεται καθημερινά, τόσο στο επίπεδο της λαθρομετανάστευσης, όσο και στο πεδίο της " λαθρονομιμοποίησης " των μεταναστών αυτών από την κυβέρνηση των " λαθροπολιτικών " του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Σε λίγο και μην απορείτε, θα εξαναγκασθούμε...
εμείς οι Έλληνες πολίτες να μετοικίσουμε ή να μεταναστεύσουμε προκειμένου να διευκολύνουμε την διαμονή των μουσουλμάνων " λαθροεποίκων " και να τους απαλλάξουμε από τη μισητή χριστιανική μας θησκεία και τα αντιπαθητικά και εθνικιστικά ήθη και έθιμά μας.

Οι " λαθροπολιτικοί " διορισμένοι υπουργοί της ανθελληνικής κυβέρνησης ενδιαφέρονται και μεριμνούν γιά κάθε πολίτη " μη Έλληνα ", μετανάστη πάσης προελεύσεως και φαίνεται ότι επιθυμούν να μεταβάλλουν τη χώρα μας από " κοιτίδα του πολιτισμού " σε άνδρο παρανομίας, εγκληματικότητας και εξαθλίωσης.


 Έχουμε μία και μόνη επιλογή γιά να γλιτώσουμε από την διαβόητη " πολιτική συμμορία " της κυβέρνησης. Να την εξαρθρώσουμε και να την απελάσουμε ΤΩΡΑ!!!!!
 Γιατί η ζωή μας, η πατρίδα μας, η θρησκεία μας, η παιδεία  μας και η ιστορία μας είναι " ΕΛΛΗΝΙΚΗ " και θα παραμείνει δική μας " εις τους αιώνες των αιώνων ".


      Γράφει η  << η γάτα >>

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια