Μεγαλογιατρός κατηγορείται για δωροδοκία

Μεγαλογιατρός κατηγορείται για δωροδοκία

Δίωξη ασκήθηκε εναντίον του κορυφαίου ορθοπεδικού

Ποινική δίωξη για δωροδοκία για νόμιμες πράξεις κατ΄ εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ΄ εξακολούθηση και κατ΄ επάγγελμα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Αθηνών σε βάρος μεγαλογιατρού από τα Ιωάννινα.

Ο ορθοπεδικός που έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους της χώρας, τα τελευταία χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αθήνα, ύστερα από μακρά παραμονή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η δικογραφία που έγινε ύστερα από πολύμηνη έρευνα του ΣΔΟΕ και της Εισαγγελίας διαβιβάστηκε στον ανακριτή Αθηνών για την διεξαγωγή κύριας ανάκρισης.

Για την εξέλιξη αυτή πάντως και χωρίς να υπάρχει αντικειμενικός λόγος ενημερώθηκε εγγράφως ο Ιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων. Ο εν λόγω καθηγητής πάντως δεν αποτελεί εδώ και πολύ καιρό μέλος του.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι διώξεις ασκούνται σε τρεις ακόμη πανεπιστημιακούς γιατρούς. Ο ένας εξ αυτών επίσης έχει φύγει από τα Γιάννινα, ενώ οι άλλοι δύο παραμένουν στην Ιατρική Σχολή και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και οι ειδικότητές τους δεν σχετίζονται με την ορθοπεδική.

Πηγή: epiruspost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια