Όταν το κύπελλο σηκώσω…

Όταν το κύπελλο σηκώσω…

ΔΕΙΤΕ: Βίντεο από τους πανηγυρισμούς στο Ελ. Βενιζέλος

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0 και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Το ξέσπασμα χαράς στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, αλλά και η αποθεωτική υποδοχή από περίπου 1.000 οπαδούς της ομάδας λίγο πριν τις 02:00 μαρτυρούν την ικανοποίηση για την επιτυχία, αλλά και την προσμονή για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου του συλλόγου μετά το 2002.

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πάντως πως η αποστολή τους δεν τελείωσε. «Κανείς δεν θυμάται τον δεύτερο. Θέλουμε να νικήσουμε τον Ατρόμητο στον τελικό και να κατακτήσουμε το Κύπελλο», φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους ο πανευτυχής Μανόλο Χιμένεθ στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ενώ επισήμανε πως η ομάδα του δεν εγκαταλείπει τη μάχη του πρωταθλήματος. Άλλωστε αφενός δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη η πρόκριση στα play-offs κι αφετέρου μέσω αυτών η ομάδα του θα διεκδικήσει τον άλλο εναπομείναντα στόχο της σεζόν, που είναι το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.



 
«Νίκη και στο Καραϊσκάκη»

Κι επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, αλλά και το μήνυμα του κόσμου κατά τη χθεσινή υποδοχή ήταν σαφές, στην ΑΕΚ θέτουν ως στόχο την άλωση μίας ακόμη καυτής έδρας, αυτή του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (19:30, ΝΕΤ). Ο Μανόλο Χιμένεθ επέτρεψε στους παίκτες του να γιορτάσουν με τον κόσμο τη χθεσινή επιτυχία, αλλά από σήμερα αρχίζει η επιχείρηση «προσγείωση». Ο Ισπανός τεχνικός όρισε προπόνηση για τις 16:30 κι εκεί θα διαπιστωθεί πόσο σοβαρά είναι τα προβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν από το παιχνίδι της Τούμπας οι Σάχα, Δέλλας, Μάκος και Καράμπελας. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου που είχε αποκλειστεί από την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη λόγω τραυματισμού.

Δεν... φτάνει το ΟΑΚΑ

Στον τελικό της 30ης Απριλίου που θα γίνει στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα είναι σαν γηπεδούχος. Όχι μόνο γιατί θα αγωνιστεί στη φυσική της έδρα, αλλά και γιατί δύσκολα οι φίλοι του Ατρομήτου θα εξαντλήσουν τα περίπου 30.000 εισιτήρια που αναμένεται να πάρει κάθε φιναλίστ για τις ανάγκες του κόσμου του. Η «Ένωση» θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων για τις ανάγκες του κόσμου και είναι δεδομένο πως η ζήτηση θα ξεπερνά την προσφορά.

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια