Να βγουν στη φόρα τα στοιχεία από τη συνάντηση δήμου-τρόικας

Να βγουν στη φόρα τα στοιχεία από τη συνάντηση δήμου-τρόικας

Επιστολή Κακλαμάνη στον Καμίνη

Στοιχεία για τη συνάντηση που είχαν ο γενικός γραμματέας του δήμου Θ. Λιβάνιος και οι πέντε οικονομικοί διευθυντές και προϊστάμενοι του δήμου με εκπροσώπους της τρόικας ζητεί με επιστολή του προς το δήμαρχο Αθηναίων  Γ. Καμίνη ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα πόλη της ζωής μας» Ν. Κακλαμάνης.

Ο κ. Κακλαμάνης ρωτά τι συζητήθηκε και τι ακριβώς έλεγχος έγινε, ποια εικόνα σχημάτισαν οι εκπρόσωποι της Τρόικας για τα μεγέθη και την οικονομική διαχείριση και την πιστοληπτική ικανότητα του Δήμου. Ζητεί επίσης να μάθει τι ανέφεραν σχετικά με το αν ο Δήμος ήταν συνεπής στις δανειακές του υποχρεώσεις και πώς χαρακτήρισαν τα οικονομικά στοιχεία που έδινε ο Δήμος στη Στατιστική Υπηρεσία.

Ο κ.Κακλαμάνης ρωτά ακόμα αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα του Τύπου ότι με βάση τα οικονομικά στοιχεία που είδε η Τρόικα, υποστήριξε πως κακώς ο Δήμος απώλεσε την ανώτατη οικονομική βαθμίδα Α1 που είχε λάβει κρινόμενος από τον διεθνή οίκο αξιολόγησης Μoody’s.

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης ρωτά τον κ. Καμίνη «αν η εικόνα αυτή συμπίπτει με τις δικές σας αλλά και κάποιων αντιδημάρχων σας δημόσιες καταγγελίες για δήθεν οικονομικές ατασθαλίες, αδιαφάνεια κ.λ.π. της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια