«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο και σύγχυση»

«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο και σύγχυση»

Εγκαίνια με... επίθεση από τον Αντώνη Σαμαρά

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά το χαιρετισμό του στη διάρκεια των εγκαινίων των νέων γραφείων της Ν.Δ., που θα βρίσκονται πλέον στη Λεωφόρο Συγγρού.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «βρίσκεται σε αδιέξοδο και σε σύγχυση» και ότι «οι μισοί υπουργοί στρέφονται κατά των άλλων μισών, και όλοι μαζί προσπαθούν να πάρουν αποστάσεις από την διογκούμενη κυβερνητική φθορά».

Υπογράμμισε πως η Τρόικα προτείνει εσπευσμένα να πουληθεί δημόσια γη «γιατί δεν βγαίνει το Μνημόνιο και η κυβέρνηση αποκλείει κάθε πώληση, αλλά …προσυπογράφει τις θέσεις της».

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο κ. Σαμαράς καλωσόρισε τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της Ν.Δ., στα νέα γραφεία τονίζοντας πως «τα γραφεία ενός κόμματος είναι κάτι παραπάνω από εργασιακός χώρος. Είναι κέντρο συσπείρωσης, κέντρο συζητήσεων, είναι ζωντανός χώρος όπου άνθρωποι με κοινές αγωνίες και κοινά ιδανικά μαζεύονται καθημερινά, για να πληροφορηθούν και να πληροφορήσουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια