«Οι πολίτες είναι πειραματόζωα...»

«Οι πολίτες είναι πειραματόζωα...»

Η Ένωση Ανεξάρτητων Πολιτών για τους ημιυπαίθριους

Βολές κατά της κυβέρνησης με αφορμή το θέμα των ημιυπαίθριων, εξαπόλυσε η Ένωση Ανεξάρτητων Πολιτών. Με ανακοίνωσή της, η κίνηση του Γιάννη Δημαρά αναφέρει:
«Για μια ακόμη η κυβέρνηση αποδεικνύεται πως διαθέτει εξαιρετική ικανότητα να βρίσκει τρόπους για να προχωρά στην αφαίμαξη των πολιτών, για την οποία αποτελούν “Κέρας της Αμάλθειας” παρά την οικονομική κρίση. Αυτό καταδεικνύει και το διπλό πρόσωπό της απέναντι στους πολίτες τους οποίους-υποτίθεται-πως υπηρετεί».

Η Ένωση Ανεξάρτητων Πολιτών συνεχίζει λέγοντας: «Λίγους μήνες μετά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Οικονομικών πως όποιοι νομιμοποιήσουν τους ημιυπαίθριους -για να γεμίσουν τον κρατικό κορβανά- δεν θα έχουν άλλη οικονομική επιβάρυνση, ανακοινώθηκε πως θα επιβαρυνθούν με νέο χαράτσι, καταβάλλοντας αυξημένα δημοτικά τέλη και φόρους με αναδρομική ισχύ πενταετίας! Ακολούθησε ένα πανδαιμόνιο δηλώσεων ένθεν κακείθεν, με αλληλοκατηγορίες και διαψεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων υπουργείων που το μόνο που κατάφεραν ήταν να μας πείσουν για την ανεπάρκεια της πολιτικής τους».

Και καταλήγει: «Το αποτέλεσμα ήταν τελικά, μετά τις αντιδράσεις να αποσυρθεί η εγκύκλιος και όλα να γίνουν “μέλι-γάλα” για την κυβέρνηση. Αλλά όχι φυσικά για τους πολίτες, οι οποίοι καθημερινά συνειδητοποιούν πως αποτελούν πειραματόζωα για “μαθητευόμενους μάγους”. Ως Ένωση Ανεξάρτητων Πολιτών (ΕΝ.Α.Π) καλούμε για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση αυτού του τόπου να ξεκαθαρίσει τους στόχους, αλλά και τους τρόπους υλοποίησης της οικονομικής πολιτικής της και κυρίως να πληροφορήσει τον ελληνικό λαό για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στην τρόικα και τους δανειστές μας».
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια