Λουκέτο στα σχολεία μέχρι να βρεθεί λύση

Λουκέτο στα σχολεία μέχρι να βρεθεί λύση

Κινητοποιήσεις γονέων για τη μεταφορά των μαθητών

Την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης απέκλεισαν σήμερα γονείς και μαθητές σχολείων της Θέρμης, Ραιδεστού, Βασιλικών και Τρίλοφου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διακοπή της μεταφοράς των μαθητών.


Οι διαμαρτυρόμενοι έκλεισαν για περίπου 2,5 ώρες τον δρόμο και την είσοδο της πρώην νομαρχίας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία μέχρι την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και αποκλεισμό της εισόδου της για μία ώρα.

Την πρωτοβουλία της κινητοποίησης είχε ο δήμος Θέρμης, ο οποίος πρόκειται να καταθέσει πρόταση, στη διάρκεια σημερινής σύσκεψης όλων των δημάρχων του νομού Θεσσαλονίκης στα γραφεία της ΤΕΔΚ, να κλείσουν όλα τα σχολεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις μεταφορές μαθητών μέχρις ότου δοθεί λύση στο θέμα.

Σε καταλήψεις για το θέμα των μεταφορών προχωρούν οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Μυγδονίας, το Λύκειο και το ΕΠΑΛ Λαγκαδά, το ΕΠΑΛ Επανομής και Βασιλικών, ενώ σε αποχή βρίσκονται οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Ραιδεστού και του 4ου Θέρμης, του 2ου και 3ου Γυμνασίου Θέρμης, το Γυμνάσιο και Λύκειο Βασιλικών και το 2ο Λύκειο Θέρμης.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια