Διαμαρτυρία για τα ακριβά εισιτήρια του ΟΑΣΘ

Διαμαρτυρία για τα ακριβά εισιτήρια του ΟΑΣΘ

Το «Δεν Πληρώνω» καλά κρατεί

Σε δύο αστικά λεωφορεία, στις γραμμές Νο 25 (Νεάπολη) και 34 (Α. Ηλιούπολη) επιβιβάστηκαν, από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και χωρίς να πληρώσουν εισιτήρια, μέλη της Κίνησης «Επιβάτες Θεσσαλονίκης», που διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ. Μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια και προέτρεψαν τους επιβάτες να μην χτυπήσουν τα εισιτήριά τους στα ακυρωτικά μηχανήματα.


Όπως δήλωσε το μέλος της Κίνησης, Σωτήρης Τσόκας, που συμμετείχε στην κινητοποίηση και επέβαινε στο λεωφορείο Νο 34, ο οδηγός του αστικού, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της διαμαρτυρίας, ισχυρίστηκε ότι το λεωφορείο είχε βλάβη και όλοι όσοι επέβαιναν σ’ αυτό κατέβηκαν.

Σύμφωνα με τον κ. Τσόκα, τα μέλη της Κίνησης, επιβιβάστηκαν στο επόμενο λεωφορείο της ίδιας γραμμής, αλλά, ενώ το όχημα ήταν στο ύψος της Σταυρούπολης, ο οδηγός επικαλέστηκε και πάλι βλάβη. Τότε, οι επιβάτες του λεωφορείου, μαζί με τα μέλη της Κίνησης, δεν δέχθηκαν να κατέβουν από το αστικό και ζήτησαν από τον οδηγό να συνεχίσει το δρομολόγιο, όπως και τελικά έγινε.

Ο κ. Τσόκας, επισήμανε, ότι όσο η Κίνηση, έχει στο πλευρό της το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει τον αγώνα.

newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια