Χωρίς προβλήματα το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς προβλήματα το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Νέες κινητοποιήσεις από Δευτέρα

Xωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε, στη Θεσσαλονίκη, το σημερινό συλλαλητήριο των αγροτοκτηνοτρόφων της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης στο πλαίσιο των πανελλήνιων κινητοποιήσεων που αναμένεται να ξεκινήσουν από τη Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου.


Αγροτοκτηνοτρόφοι από την παράταξη ΠΑΣΥ, μαζί με μέλη του ΠΑΜΕ, συγκεντρώθηκαν στην οδό Εγνατία. Στους συγκεντρωμένους μίλησαν εκπρόσωποι του αγροτοσυνδικαλιστικού χώρου που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, μεταξύ των οποίων και ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Βαγγέλης Μπούτας ο οποίος κάλεσε τους αγροτοκτηνοτρόφους να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο διαμαρτυρίας με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα για την ανατροπή των πολιτικών της κυβέρνησης.

Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατέληξαν στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται η κλαδική έκθεση «Ζωοτεχνία».

Στην κεφαλή της πορείας υπήρχαν τρία μεγάλα τρακτέρ, ενώ οι αγροτοκτηνοτρόφοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις, που ξεκινούν την Δευτέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια