«Βάζουμε στο στόχαστρο πολιτικές και όχι πρόσωπα»

«Βάζουμε στο στόχαστρο πολιτικές και όχι  πρόσωπα»

Καλοδεχούμενες οι εκλογές για τη Ν.Δ.

«Η πρόταση μομφής για τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου είναι ένα όπλο που θα το χρησιμοποιήσει η Ν.Δ όταν κρίνει» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης,
απαντώντας σε σχετική ερώτηση μετά τη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. στην οποία παρουσίασε την πολιτική του κόμματος στον τομέα της ενημέρωσης και της επικοινωνίας.

Στην ερώτηση , αν η Ν.Δ. έχει βάλει στο στόχαστρο τον υπουργό Οικονομικών , ο κ. Μιχελάκης , απάντησε ότι βάζουν στο στόχαστρο πολιτικές και όχι πρόσωπα, ενώ για το ζήτημα παραίτησης του κ. Παπακωνσταντίνου, που έχει θέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε πως αν κάποιος νιώθει πολιτική ευθιξία μπορεί να παραιτηθεί και χωρίς πρόταση μομφής.

Απαντώντας σε ερώτηση αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ανταποκριθεί σε μια πρόσκληση της κυβέρνησης για συζήτηση σχετικά με την οικονομία ο κ. Μιχελάκης είπε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες το ΠΑΣΟΚ κάνει πως δεν τις ξέρει.

Προανήγγειλε ότι η Ν.Δ. θα παρουσιάσει επικαιροποιημένη την πρόταση της για έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις και αλλαγές που μεσολάβησαν μετά την παρουσίαση της πρότασης από τον κ. Σαμαρά στο Ζάππειο.

Σχετικά με τα σενάρια περί πρόωρων βουλευτικών εκλογών ο κ. Μιχελάκης ανέφερε : «Το ΠΑΣΟΚ πάντα έπαιζε με τους θεσμούς. Έπαιζε και με το θέμα των πρόωρων εκλογών.

Αυτή τη στιγμή τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών από την κυβέρνηση διακινούνται και από την κυβέρνηση διαψεύδονται. Εμείς δεν παίζουμε με τους θεσμούς, αλλά όποτε αποφασίσει η κυβέρνηση να τις κάνει εμείς είμαστε έτοιμοι, είναι καλοδεχούμενες και είμαστε εδώ και τις περιμένουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια