Γιατί προσπαθούν να πολιτικοποιήσουν το Κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"....

Γράφει ο Γουίλι

Μετά την ποινικοποίηση του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», έχει αναδρομικά ξεκινήσει από δήλωση της Κυβέρνησης, που....υποστηρίχθηκε από τα κανάλια αλλά και σήμερα από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής η προσπάθεια πολιτικοποίησης και ταύτισης αλλά και υποκίνησης του κινήματος από το ΣΥΡΙΖΑ…



Βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι το κίνημα αυτό εκπροσωπείται από πολίτες που ανήκουν σε όλα τα κόμματα(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποστηρίζονται από αυτά) αλλά και από όλες τις κοινωνικές τάξεις….


Είναι η πρώτη σιωπηλή ακομμάτιστη ένωση πολιτών που λόγω αυτής της ιδιομορφίας τη φοβούνται….
Η προσπάθεια λοιπόν της πολιτικοποίησης υποκρύπτει πολλά και είναι πολύ πιο ύπουλη από την ποινικοποίηση…Από αφέλεια λοιπόν (θέλω να πιστεύω και όχι κατόπιν εντολών) ο κ. Τσίπρας από τα κανάλια αλλά και από το βήμα της Βουλής αποδέχεται και δίνει αμέριστη στρήριξη….Αυτό, όσο αγαθές κι αν είναι οι προθέσεις του-αν είναι αγαθές, προκαλεί σοβαρό θέμα και τελικά εξυπηρετεί στόχους αντίθετους….

Με τη ταύτιση και εμπλοκή κομματικών σχηματισμών θα αρχίσει να κάμπτεται το Κίνημα πολύ περισσότερο από τα πρόστιμα ή τις κλήσεις….Και αυτή είναι η παγίδα που στήνει και αυτή τη φορά η Κυβέρνηση με περίτεχνο τρόπο….. 


Από pikri-sokolata.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια