Διακινούσε ναρκωτικά από τον Άγιο Κωνσταντίνο στην Αλόννησο

Διακινούσε ναρκωτικά από τον Άγιο Κωνσταντίνο στην Αλόννησο

Συνελήφθη εικοσάχρονος από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου

Βάσιμες αποδείχτηκαν οι πληροφορίες των αντρών από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ότι 36χρονος θα διακινούσε ναρκωτικές ουσίες από τον Άγιο Κωνσταντίνο προς την Αλόννησο. 

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Βόλου, στον 36χρονο, κατά την επιβίβασή του στο πλοίο, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη 1.034 γραμμαρίων και 982 γραμμαρίων αντίστοιχα, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στα πλαίσια της διενεργούμενης προανάκρισης, προέκυψε ότι ο 36χρονος, θα παρέδιδε τις ναρκωτικές ουσίες σε 20χρονο στην Αλόννησο.

Προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Βόλου, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, μετέβησαν με πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, στην Αλόννησο, όπου πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη συνάντηση, σε ανοιχτό χώρο, μεταξύ του 36χρονου και του 20χρονου προκειμένου να παραδοθεί η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών.

Τελικά, ο 20χρονος συνελήφθη και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του. Στο πλαίσιο της περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης, ακολούθησε νομότυπη έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων, με αποτέλεσμα να βρεθεί και να κατασχεθεί στην οικία του 20χρονου, ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης αναμεμιγμένης με καπνό μεικτού βάρους 2 γραμμαρίων.

Κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια