Διάλογοι από τη δίκη Κεντέρη-Θάνου

Διάλογοι από τη δίκη Κεντέρη-Θάνου

Τι απάντησε ο Σεβαστής στον Δημητρακόπουλο

Για όσα συνέβησαν το βράδυ που συνέβη το τροχαίο ατύχημα στους Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου αναφέρθηκε στην κατάθεσή του ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ενώ ο δικηγόρος των αθλητών Μιχάλης Δημητρακόπουλος απηύθυνε έκκληση να ειπωθούν όλες οι αλήθειες για την υπόθεση αυτή που σημάδεψε τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004.

Ο κ. Σεβαστής, όπως είπε, επισκέφθηκε στο ΚΑΤ του αθλητές. «Ήταν σε μία κατάσταση πανικού. Είδα τον Κεντέρη σε φορείο, με κολάρο. Είδα σκισμένα ρούχα και τον ίδιο σε κατάσταση σοκ. Του είπα λόγια παρηγοριάς. Μετά είδα στο διάδρομο και την Κατερίνα Θάνου που την έφεραν από μία ακτινογραφία. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Αυτό εισπράξαμε εκείνη την ώρα», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Το μέλος της ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου μου είπε: «Πείστε πάση θυσία τους αθλητές να παραιτηθούν για το καλό όλων».

Υπεράσπιση (Μιχάλης Δημητρακόπουλος): Είπε ότι αν συμμετάσχουν οι Κεντέρης και Θάνου στους αγώνες δεν θα λάβουν μέρος μεγάλες ομάδες όπως η Αμερική, η Αυστραλία και ο Καναδάς;

Β. Σεβαστής: Έχω ακούσει ότι οι Αμερικάνοι έβαλαν βέτο. Δεν μου ειπώθηκε όμως κάτι τέτοιο. Εγώ μετέφερα στα παιδιά το μήνυμα του κ. Νικολάου.

Μιχ. Δημητρακόπουλος: Παρέδωσαν τις κάρτες τους για να μη βρεθούν ντοπαρισμένοι;

Βασ. Σεβαστής: Για όποιον άλλο λόγο ναι, γι’ αυτόν όχι. Σε αυτή τη συγκυρία φοβόταν πιο πολύ η ΔΟΕ αν δεν ήταν θετικοί οι αθλητές σε ενδεχόμενο έλεγχο.


Η δίκη, λόγω του μεγάλου αριθμού μαρτύρων, αναμένεται να είναι πολυήμερη.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια