Μαζεύτηκαν τα σκουπίδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Μαζεύτηκαν τα σκουπίδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συνεχίζεται η αποκομιδή στις υπόλοιπες περιοχές

Ολοκληρώθηκε η αποκομιδή των σκουπιδιών στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ και η κεντρική αγορά άλλαξε όψη καθώς απομακρύνθηκαν οι μεγάλοι όγκοι απορριμμάτων που είχαν συσσωρευτεί το τελευταίο δεκαήμερο. 

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η αποκομιδή στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Θεσσαλονίκης με τις μεγαλύτερες ποσότητες να είναι συγκεντρωμένες στην Άνω Πόλη.

Σύμφωνα με τη νέα εκτίμηση του απερχόμενου αντιδημάρχου Καθαριότητας, Κώστα Καζαντζίδη, η πόλη θα έχει καθαρίσει μέχρι την Παρασκευή, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Μετά από συνεννόηση του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με δημάρχους γειτονικών δήμων αναμένεται να συμμετέχουν στις προσπάθειες της αποκομιδής των απορριμμάτων άλλα 15 απορριμματοφόρα από τους δήμους Καλαμαριάς, Συκεών, Θέρμης και Κορδελιού.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα προέκυψε καθώς πολλά απορριμματοφόρα του δήμου Θεσσαλονίκης παρέμειναν παροπλισμένα λόγω βλαβών και καθυστερήσεων στη διαδικασία αποστολής ανταλλακτικών. 

Από τα 70 περίπου οχήματα, τα 35 παρουσιάζουν σοβαρές βλάβες και σύμφωνα με το δήμο πρέπει να επισκευαστούν από εξωτερικά συνεργεία ενώ άλλα δεκαπέντε έχουν μικρότερες βλάβες και επισκευάζονται από τα συνεργεία του Δήμου.    newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια