Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας χασίς...

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας χασίς στη Ρόδο

Αναζητείται ο δράστης που μετέφερε με πλοίο τα ναρκωτικά

Στη σύλληψη τριών ατόμων που εμπλέκονται σε κύκλωμα εμπορίας χασίς στη Ρόδο προχώρησε η δίωξη ναρκωτικών, μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών. 

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό παρακολούθηση δύο μέλη του κυκλώματος, έναν 32χρονο και έναν 21χρονο, και χθες το μεσημέρι ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, όπου και εντόπισαν ένα κιλό και 100 γραμμάρια χασίς. 

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο 32χρονος και στο οποίο έκρυβαν τα ναρκωτικά. Εκεί, εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά τρία κιλά και 263 γραμμάρια. Μικροποσότητα χασίς βρέθηκε και στην κατοικία του δεύτερου συλληφθέντα, ενώ συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης του πρώτου διαμερίσματος, ένας νεαρός 22 ετών. 
Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσει δύο ακόμη άτομα, που εμπλέκονται στο κύκλωμα. Πρόκειται για τον άνδρα που μετέφερε με πλοίο τα ναρκωτικά από την Αθήνα και έναν 28χρονο. 

Όπως διαπιστώθηκε, δύο από τους συλληφθέντες διέμεναν παράνομα στη χώρα μας και τους είχε επιβληθεί το μέτρο απαγόρευσης εισόδου.
newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια