Μπαράζ ένοπλων ληστειών στην Αττική

Μπαράζ ένοπλων ληστειών στην Αττική

Δεν έγινε καμία σύλληψη

Τρεις ληστείες και μία απόπειρα, σημειώθηκαν χθες στην Αττική, με τους δράστες σε όλες τις περιπτώσεις να παραμένουν ασύλληπτοι.

Η αρχή έγινε στις 19:39, όταν τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Πέραμο, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν ανενόχλητοι. 

Λίγες ώρες αργότερα, στις 22:16, δύο άτομα μπήκαν σε βενζινάδικο που βρίσκεται στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης στο Μοσχάτο, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τον υπάλληλο, άδειασαν το ταμείο κι έγιναν καπνός. 

Δώδεκα λεπτά αργότερα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο 8ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, δύο πάλι δράστες εισέβαλαν σε βενζινάδικο κρατώντας όπλα στα χέρια. Έγιναν όμως έγιναν αντιληπτοί από υπάλληλο του πρατηρίου, ο οποίος κλείδωσε την πόρτα κι έτσι υποχρέωσαν τους ληστές να εγκαταλείψουν την προσπάθεια και να διαφύγουν με το αυτοκίνητο, που είχαν αφήσει στην είσοδο του βενζινάδικου.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως σε κατάστημα μίνι μάρκετ, επί της οδού Καππιδάκη, στην Αθήνα, το οποίο μπήκε στο στόχαστρο τριών ληστών. Οι δράστες, μπήκαν στο κατάστημα στις 23.21, με την απειλή μαχαιριών άδειασαν το ταμείο, και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
.newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια