Κλειστές οι υπηρεσίες του Επαρχείου Ικαρίας

Κλειστές οι υπηρεσίες του Επαρχείου Ικαρίας

Ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές από τις πλημμύρες του Οκτωβρίου

Κλειστές παρέμειναν σήμερα οι Υπηρεσίες του Επαρχείου Ικαρίας, με ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Σάμου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση χρηματοδότησης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και του Επαρχείου Ικαρίας, για την αποκατάσταση των ζημιών από την πλημμύρα της 18ης Οκτωβρίου, που έπληξε το νησί και για την μη εξόφληση των συνεργείων και των ιδιοκτητών των μηχανημάτων που απασχολήθηκαν στο οδικό δίκτυο του νησιού για τον καθαρισμό του από τις φερτές ύλες. 

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Σάμου αποφάσισε επίσης να καλέσει και τους Δημάρχους της Ικαρίας, την ίδια μέρα, να μετέχουν στην κινητοποίηση με το κλείσιμο των Δήμων όμως αυτό δεν μπόρεσε να γίνει αφού οι Δήμοι έχουν εντατικοποιήσει τις εργασίες τους προκειμένου να προλάβουν να παραδώσουν στην νέα Δημοτική αρχή που αναλαμβάνει από την πρώτη του έτους.

Σύμφωνα με το βουλευτή Σάμου κ . Πυθαγόρα Βαρδίκο μέρος των χρημάτων έχουν ήδη σταλεί όμως λόγω αλλαγής της αιτιολογίας που πρέπει να γίνει στα έγγραφα καθυστερεί η καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους.

Από την πλευρά τους οι Ικαριώτες ζητούν άμεσα να λυθεί το θέμα αφού ο χειμώνας είναι ακόμα στην αρχή και οι κακές καιρικές συνθήκες επιδεινώνουν τα προβλήματα .
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια