«Θα ξαναπεράσω από πορεία. Δεν πρόκειται να κρυφτώ»

«Θα ξαναπεράσω από πορεία. Δεν πρόκειται να κρυφτώ»

Ο Κ. Χατζηδάκης εκτιμά ότι κανείς δεν θα επιχειρήσει ξανά κάτι παρόμοιο με την επίθεση που δέχτηκε

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που διασχίζω μια πορεία.Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν χωρίς κανένα πρόβλημα» τονίζει ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης στο ΒΗΜΑ της Κυριακής.

«Είναι η ψυχολογία του όχλου και της μάζας την οποία δεν μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει. Αλλά δεν μπορεί και οι βουλευτές να κρύβονται όποτε βλέπουν πορεία» παρατηρεί ο κ. Χατζηδάκης.

«Την ώρα που με χτυπούσαν άκουγα δίπλα μου να φωνάζουν: "Βαράνε τον Παναγόπουλο (της ΓΣΕΕ)". Προφανώς χτυπούσαν το πολιτικό σύστημα, όχι τον Χατζηδάκη» υπογραμμίζει.

«Εμείς καλλιεργήσαμε αυτό το κλίμα με την ακατάσχετη σκανδαλολογία, τους αλληλοπυροβολισμούς και τους αναθεματισμούς στη Βουλή. 'Όποιος δέχθηκε παρόμοια επίθεση ως τη στιγμή που εκδηλώθηκε πίστευε ότι δεν πρόκειται να του συμβεί κάτι τέτοιο» προσθέτει, τονίζοντας ότι ζήτησε από την Αστυνομία να μη γίνει έρευνα για τους απεργούς που του επιτέθηκαν και ότι δεν σκοπεύει να υποβάλει μηνύσεις.

«Θα ξαναπεράσω, δεν πρόκειται να κρυφτώ», προσθέτει. 

Ο πρώην υπουργός έχει δεχθεί άλλες δύο φραστικές επιθέσεις στο παρελθόν την περίοδο που ήταν υπουργός Μεταφορών, όταν απεργοί του ΠΑΜΕ επιχείρησαν να μπουν στο γραφείο του. Πολιτικοί του φίλοι τού μεταφέρουν ότι αργότερα στην πορεία όποιοι πληροφορούνταν το περιστατικό υποστήριζαν πως καλά του έκαναν και ότι θα πρέπει να την πληρώσουν κι άλλοι βουλευτές. «Ξαναζεί το φαινόμενο που ζήσαμε και μετά τις εκλογές αλλά αυτή τη φορά λόγω των μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση» σημειώνει.

«Θα ξαναπεράσω από πορεία. Δεν πρόκειται να κρυφτώ» καταλήγει, εκτιμώντας ότι μετά την έκταση που πήρε η επίθεση σε βάρος του κανείς δεν θα το επιχειρήσει και πάλι.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια