Οδηγοί… μην ξεχάσετε τις αντιολισθητικές αλυσίδες

Οδηγοί… μην ξεχάσετε τις αντιολισθητικές αλυσίδες

Όσοι κινείστε στο οδικό δίκτυο της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας

Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην κυκλοφορία των οχημάτων στα οδικά δίκτυα των νομών της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, μετά τη χιονόπτωση των τελευταίων ωρών, αποκαθίστανται σιγά σιγά.


Όπως ανακοινώθηκε από τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις, στους νομούς της κεντρικής Μακεδονίας, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για τους οδηγούς που κινούνται στα ορεινά επαρχιακά δίκτυα του Κιλκίς, της Πέλλας και των Σερρών, καθώς επίσης προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3-5 Πηγαδιών της Ημαθίας.

Εξάλλου, με αλυσίδες πρέπει να είναι εφοδιασμένοι οι οδηγοί που κινούνται προς το Ελατοχώρι Πιερίας και τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.

Στη δυτική Μακεδονία, όπου το κρύο είναι τσουχτερό, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με αλυσίδες σ’ όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Καστοριάς, ενώ απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βιτσίου, και στην εθνική οδό Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βίγλας. Ακόμη, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται προς τη Βλάστη του νομού Κοζάνης.

Στα λευκά «ντύθηκε» και η Θεσσαλία, όπου η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι αναγκαία στα ορεινά επαρχιακά δίκτυα των νομών Τρικάλων και της Καρδίτσας, καθώς, επίσης στο επαρχιακό δίκτυο της Ελασσόνας, στη Λάρισα.

Χιόνι έπεσε και στο Πήλιο, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια