ΝΔ: Δεν θέλουμε αλλαγές στο πόδι

ΝΔ: Δεν θέλουμε αλλαγές στο πόδι

Σχόλιο για το χτεσινό πολυνομοσχέδιο

Όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής επεξεργασίας προτάσεων για την αναθεώρηση του Συντάγματος, η συνεδρίαση «διεξάγεται κάτω από μια βαριά κοινωνική και πολιτική ατμόσφαιρα. Και αυτό, γιατί η κυβέρνηση προωθεί ένα πολυνομοσχέδιο, που αιφνιδιαστικά και κατεπειγόντως αλλάζει, χωρίς διάλογο, χωρίς συναίνεση, χωρίς σοβαρό προγραμματισμό και με εντεινόμενες ενδοκυβερνητικές τριβές, τους όρους ζωής για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες».

Συνέχισε λέγοντας:  «Αλλαγές όλοι θέλουμε. Αλλά όχι αλλαγές στο πόδι. Ζητούμε διαθρωτικές αλλαγές που θα φέρουν ανταγωνιστικότητα, ανάκαμψη και ελπίδα. Όχι θυσίες χωρίς αντίκρισμα, χωρίς προοπτική».

Για την αναθεώρηση ανέφερε:«Η επόμενη μέρα της κρίσης πρέπει να βρει την Ελλάδα ενωμένη, το κράτος πιο λειτουργικό και σύγχρονο, την οικονομία πιο ανταγωνιστική και αισιόδοξη και την κοινωνία θωρακισμένη με αίσθημα ασφαλείας. Πιστεύω βαθειά ότι το πρώτο βήμα της εθνικής πορείας προς το μετασχηματισμό του πολιτικού μας συστήματος, είναι ο ορισμός της Βουλής, μετά τον Ιούνιο του 2013, ως Αναθεωρητικής» 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια