«Φωτογραφικές οι μετατάξεις στον ΟΣΕ»

«Φωτογραφικές οι μετατάξεις στον ΟΣΕ»

Ο Σταύρος Καλαφάτης καταγγέλλει προαποφασισμένο σχεδιασμό

Ο τομεάρχης Μεταφορών της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση θέλει να διώξει ορισμένους εργαζόμενους του ΟΣΕ και στον πίνακα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, αυτοί «φωτογραφίζονται».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Στην ιστοσελίδα της Γ.Γ. Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών, με έκπληξη διαπιστώνει κανείς έναν αναλυτικότατο πίνακα που "φωτογραφίζει" το πλεονάζον προσωπικό του Ο.Σ.Ε., ανά Νομό, βαθμίδα, κλάδο, ειδικότητα, τυπικά, πρόσθετα προσόντα και καθήκοντα. Λείπουν μόνο τα ονοματεπώνυμα των εργαζομένων που θέλουν να "διώξουν" οι διορισμένες από την κυβέρνηση διοικήσεις των εταιριών του Ο.Σ.Ε.
Έτσι, ενώ οι μετατάξεις του προσωπικού σε φορείς του δημοσίου τομέα, θα πραγματοποιούνταν σε εθελοντική βάση με αίτηση των εργαζομένων, εντούτοις από την εξέλιξη των πραγμάτων διαφαίνεται ένας προαποφασισμένος σχεδιασμός εξυπηρετήσεων. Από πουθενά δεν προκύπτει ότι ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία του άρθρου 16 του πρόσφατα ψηφισμένου νομοσχεδίου για τον Ο.Σ.Ε. Σε όλα τα παραπάνω περιμένουμε απαντήσεις, έπειτα από σχετική ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή».

newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια