Έφτασε τα 5 εκατοστά το χιόνι στη Λαμία

Έφτασε τα 5 εκατοστά το χιόνι στη Λαμία

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτία στο ύψος του Μαρτίνου, δημιουργήθηκαν το πρωί μικρά προβλήματα στην κυκλοφορία τα οποία αντιμετωπίστηκαν από τα συνεργεία και τα ειδικά μηχανήματα. 

Λίγο πριν τις 7 το πρωί υπήρξαν μεμονωμένα προβλήματα στο τμήμα από Καμένα Βούρλα μέχρι τη Λαμία, αλλά και αυτά αντιμετωπίστηκαν.

Προβλήματα υπάρχουν στα όρια της Φθιώτιδας με τη Μαγνησία. Για λίγη ώρα είχε διακοπεί η κυκλοφορία για να μπορέσουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα να απομακρύνουν το χιόνι. Τα προβλήματα εντοπίζονται από το 255ο έως το 260ο χλμ της νέας εθνικής οδού Λαμίας-Θεσσαλονίκης στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, όπου νωρίτερα είχε ντελαπάρει μία νταλίκα, κόβωντας την κυκλοφορία.

Προβλήματα υπάρχουν στα χωριά της περιοχής του Δομοκού, ενώ η κυκλοφορία στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού γίνεται μόνο με αλυσίδες.

Με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία από Λαμία προς Άμφισσα τόσο στον Μπράλλο όσο και στο 51ο χλμ του δρόμου Λαμίας-Άμφισσας αλλά και στο δρόμο Λαμία-Καρπενησίου. Ήδη, εκχιονιστικά μηχανήματα εργάζονται στα συγκεκριμένα σημεία.

Άσπρισε και το κέντρο της Λαμίας, με το χιόνι να φτάνει τα 5 εκατοστά. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια