Συνέντευξη του Βασίλη Κικίλια

 Συνέντευξη του Βασίλη Κικίλια στο newsbeast.gr:
Είστε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα;
Το αποτέλεσμα των εκλογών στην περιφέρεια Αττικής είναι ένα μήνυμα ανανέωσης και ελπίδας. Ένα μήνυμα για αλλαγή πολιτικής και για είσοδο των νέων στην πολιτική. Εμείς σταθήκαμε
όρθιοι στις πιο δύσκολες συνθήκες και το επιτύχαμε με την αγάπη του κόσμου και την συσπείρωση της παράταξης.Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους που είδαν στην υποψηφιότητα μου να σπάει τα στεγανά και να ανοίγει ο δρόμος για όλη τη νεολαία. Όμως  ο αγώνας δεν σταματά εδώ, η μάχη συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή.
Ευελπιστείτε ότι θα λειτουργήσει το αντιμνημονιακό μέτωπο και θα πάρετε ψήφους από αριστερά ;
Θεωρώ πως η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει το μήνυμα του ελληνικού λαού ή  τουλάχιστον προκλητικά έτσι αφήνουν να φανεί. Τελικά η περίφημη συνάθροιση του πρωθυπουργού δεν ήταν τίποτε άλλο παρά «δόλος» εναντίον του έλληνα πολίτη. Ήθελε απλά να στραγγαλίσει για άλλη μια φορά την ελεύθερη βούληση των πολιτών. Την Κυριακή λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή για το πιο ηχηρό διεκδικητικό μήνυμα. Θεωρώ ότι εμείς εκπροσωπούμε τις ανάγκες και την αγωνία του 75% των ανθρώπων της Αττικής οι οποίοι απαιτούν ένα άλλο μείγμα πολιτικής, κόντρα στο μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ με στόχο τη διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής που μας αξίζει. Επομένως, ενώνουμε τις δυνάμεις μας από όλους τους πολιτικούς χώρους που εναντιωθήκαμε σε αυτούς τους εκβιασμούς της λογικής μας και της ψυχής μας και στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα-απαίτηση σε όσους προκλητικά εξακολουθούν να κωφεύουν.
Πως κρίνετε τη μεγάλη αποχή από την περιφέρεια Αττικής;
Την  Κυριακή  ψηφίζουμε και αλλάζουμε. Κάνω έκκληση σε όσους δεν προσήλθαν στις κάλπες να το κάνουν αυτή την Κυριακή και να ενωθούν μαζί μας ώστε ξεκάθαρα και χωρίς εκβιαστικά διλλήματα να ορίσουμε αυτό που εμείς οι πολίτες ζητούμε από την κυβέρνηση ώστε να έχουμε και μια αυτοδιοίκηση ανθρώπινη. Αυτό που ζητάμε είναι το δικαίωμα στην ποιότητα ζωής που μας αξίζει. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια