Άλλος κέρδισε τις εκλογές, άλλος πανηγύριζε και άλλοι έφαγαν τα σουβλάκια!

Επεισόδιο κωμικής σειράς θα μπορούσε να είναι το βράδυ των αποτελεσμάτων του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στα Καλάβρυτα.

Σύμφωνα με το www.dete.gr, την προηγούμενη Κυριακή, οι χοροί και τα πανηγύρια στο εκλογικό κέντρο τους ενός υποψηφίου δημάρχου Καλαβρύτων, του κ. Παπαδάτου, είχαν αρχίσει από νωρίς. Οι μικροφωνικές εγκαταστάσεις είχαν στηθεί και 15 αρνιά ήταν έτοιμα για το σούβλισμα. Η κάλπη όμως, είχε άλλα σχέδια και ανέδειξε νικητή τον αντίπαλό του κ. Λαζουρά.

Προκειμένου λοιπόν να μείνουν ...άψητα τα αρνιά, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου έπεισε τον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων να μεταφέρει τις μικροφωνικές στο άλλο εκλογικό κέντρο! Έτσι λοιπόν το γλέντι μεταφέρθηκε στου κ. Λαζουρά και αργότερα μέλη της παράταξης συνέχισαν τους χορούς στο χωριό Μαζέικα.

Εκεί λοιπόν, είχε στηθεί άλλη ψησταριά που φιλοξενούσε 400 σουβλάκια, για τη γιορτή της νίκης. Η τύχη που τους επιφύλλασε η μοίρα όμως, είχε άλλη κατάληξη. Σύμφωνα -πάντα- με το www.dete.gr, στο όλο πανυγύρι μπήκαν και κάποια άτομα αλβανικής καταγωγής, τα οποία άρχισαν το φαγοπότι.

"Δεν άφησαν ούτε ένα",  είπε οπαδός του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Καλαβρύτων. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια