Ποια ονόματα δίνουν τη μάχη του σταυρού…

Ώρες αγωνίας βιώνουν χιλιάδες υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι για να δουν πως τα πήγαν στο τεστ του… σταυρού. Η κάλπη ως συνήθως ευνόησε αυτούς που είχαν ήδη αναγνωρισιμότητα. Τρανό παράδειγμα ο Ηλίας Ψινάκης που σαρώνει στον δήμο της Αθήνας με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη και όλα δείχνουν ότι θα τερματίσει πρώτος στην κούρσα της σταυροδοσίας. Αλλά διάσημα ονόματα που φαίνεται πως θα καταφέρουν να εκλεγούν είναι η...
Βάσια Τριφύλλη, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο Νίκος Ψαράς, η Άννα Βερούλη και η Μαρία Τσομπανάκη.

Επίσης από την παράταξη του νυν δημάρχου μάλλον επανεκλέγονται οι Θ. Σπυράκος, Χρ. Ακριτίδης, Θ. Καφέζας, Ν. Αβραμίδης, Θ. Μπεχράκης, Ν. Βαφειάδης, Β. Κορομάτζος, Λ. Σκιαδάς, Χρ. Τεντόμας, Αν. Παπαδάκης, Τ. Κανελλοπούλου, Γ. Δημόπουλος, Φ. Ιγνατίου, Κ. Κατσαμπέ, Θ. Σπυράκος.

Πολύ καλά τα πήγε στον δήμο Γλυφάδας ο ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος.

Στον δήμος της Πάτρας, προηγούνται οι Χασμάν, Σκαρμέας, Ταπεινός, Χαροκόπος, Ζαφειρόπουλος, Λύρας και  Τζανάκος στο συνδυασμό του Δημήτρη Κατσικόπουλου. Στην παράταξη Δημαρά στις πρώτες θέσεις είναι οι: Γιαννακόπουλος, Γκίκας, Καλεντζώτη, Χρυσανθακοπούλου, Μακρής, Πατρώνη και στην παράταξη Χριστόπουλου πρώτοι μέχρι στιγμής αναδεικνύονται οι: Μανωλοπούλου, Ιγγλέση, Πολίτης, Σταματιάδου και Σύφαντος.

Στον δήμο Τρικάλων προηγούνται σε σταυροδοσία οι Ζήσης Γκουγκουστάμος, Αλέξανδρος Πολυμερόπουλος και Αθανάσιος Βαβύλης.

Στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, πρώτος με διαφορά στους «σταυρούς» των περιφερειακών συμβούλων έρχεται ο Διονύσης Ψωμιάδης, αδερφός του υποψήφιου περιφερειάρχη. Στο ψηφοδέλτιο του  Μάρκου Μπόλαρη προηγούνται ο Παντελής Κουκουλεκίδης και Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.

Στην περιφέρεια Κρήτης προηγείται η Θεανώ Βρέντζου- Σκορδαλάκη από το συνδυασμό του Στ.Αρναουτάκη και ακολουθεί η Έφη Κουτεντάκη. Από τον συνδυασμό του Δ. Γιαννουλάκη, το προβάδισμα έχει ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης και από τον συνδυασμό του Γ. Πλακιωτάκη ο Γρηγόρης Πασπάτης. Στο νομό Χανίων τρεις πρώτοι σε σταυρούς έρχονται, οι Σημανδήράκης Παναγιώτης, Καλογερης Νικόλαος και Κουρουπάκης Αναστάσιος, ενώ στο νομό Ρεθύμνου τους περισσότερους σταυρούς για την περιφέρεια Κρήτης έχουν οι κύριοι, Λαμπρινός Κωνσταντίνος, Νικολούδης Ιωάννης και Παρασύρης Ιωάννης.

Στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προηγούνται από τους δύο πρώτους συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οι Δ. Βουρδανος και Β. Μπασινάς, αντίστοιχα

Στην περιφέρεια Ηπείρου, πρώτοι σε σταυρό είναι οι Μ. Χατζηεφραιμίδης, Μ. Κασσης, Γ. Καραμπίνας.
http://www.protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια