Καμία έκπληξη από τον Παπαγεωργόπουλο

Καμία έκπληξη από τον Παπαγεωργόπουλο

Κάλεσε τους Θεσσαλονικείς να καταψηφίσουν τον Μπουτάρη

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος  τοποθετήθηκε υπέρ του Κώστα Γκιουλέκα, στο δεύτερο γύρο των εκλογών, ενώ αποκάλεσε τον αιώνιο αντίπαλο του, Γιάννη Μπουτάρη, «μεγάλο απόντα». Η δήλωση του έχει ως εξής:
 «Καλώ τους συνδημότες, να καταψηφίσουν τον μεγάλο απόντα από τις εργασίες του δημοτικού συμβουλίου κατά την τελευταία οκταετία, τον υποψήφιο που δεν στήριξε κανένα έργο της Θεσσαλονίκης, που ήθελε να γκρεμίσει το νέο δημαρχείο, τον υποψήφιο με τις γνωστές ρατσιστικές απόψεις για συγκεκριμένους συμπολίτες μας, που δεν προσυπέγραψε κανένα ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου για το σκοπιανό, τον μεγάλο υποστηρικτή του "μνημονίου", να καταψηφίσουν τον Γιάννη Μπουτάρη. Καλώ το λαό της Θεσσαλονίκης να πάρει υπεύθυνη θέση και ψηφίζοντας τον Κώστα Γκιουλέκα να καταδικάσει όλες αυτές τις πρακτικές που τελικά φρενάρουν την πρόοδο της πόλης», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για τη «μαύρη τρύπα» του δήμου Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος έκανε λόγο για ψευδείς πληροφορίες στα σημερινά δημοσιεύματα που μιλάνε για 50 εκατ. ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια